Főoldal Sorozatok Friss előzetesen a Westworld harmadik évada
Sorozatok

Friss előzetesen a Westworld harmadik évada

Már nem kell sokat várni az új szezonra.

759
wp

Már nem kell sokat várni az új szezonra.

A Westworld még 2016-ban indult, azóta pedig teljesen egyértelműen az HBO egyik legsikeresebbe sorozata. Jonathan Nolan és Lisa Joy szériája fordulatos, izgalmas kérdésfelvetésekkel dolgozik, és mindezt remekbe szabott látvány, fantasztikus zene és impozáns szereplőgárda kíséri. A második évad két évvel később, 2018-ban debütált, mely az elsőnél is nagyobb figyelmet igényelt a nézőktől, és amely a szamurájvilággal bővítette az univerzumot. A készítők nemrégiben azt nyilatkozták, hogy a harmadik szezon a korábbiaknál sokkal kevésbé épít majd a rejtélyre, jóval inkább a filozófiai kérdéseken, a teremtő és a teremtett viszonyán, az ebből adódó konfliktusokon lesz a hangsúly.

A második évad vége előrevetítette, hogy nagy változások várhatnak ránk a továbbiakban, Dolores ugyanis teljesen új környezetben került. Ennek megfelelően érkeznek is új karakterek, Vincent Cassel és Aaron Paul biztosan csatlakozik majd az eddig is impozáns szereplőgárdához.

Westworld

A negyedik évad egyébiránt immáron biztosan készül, sőt, a munkálatok a harmadik évad forgatásával együtt zajlottak, ez pedig azt jelentheti, hogy a korábban megszokottnál rövidebb szünet lehet a két szezon között, bár ezzel kapcsolatban semmilyen hivatalos megerősítés nem érkezett a csatorna részéről.

A Westworld harmadik évada március 16-án debütál majd hazánkban, mégpedig az HBO kínálatában. A korábbiakhoz hasonlóan valószínűleg néhány héttel a premier után érkezik majd a szinkronos verzió is.

Szerző
Vigh Martin

Fiatal korom ellenére régóta a mozgókép nagy szerelmese vagyok, de itt leginkább a sorozatok képzik rajongásom tárgyát.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Westworld
Sorozatok

Az HBO négy évad után elkaszálta a Westworld sorozatát

Az HBO Westworld című sorozatát négy évad után törölték.

Westworld
SorozatokBREAKING

Az HBO berendelte a Westworld negyedik évadát

Immáron biztosan folytatódik a nagysikerű széria, a Westworld a harmadik évad után...