Főoldal Játékok Forró a hangulat a Days Gone 2 körül
Játékok

Forró a hangulat a Days Gone 2 körül

Érdekes helyzet alakult ki egy riportot követően a Bend Studio háza táján.

171
Days Gone

Nem is olyan régen egy hosszabb tényfeltáró riportot közölt le Jason Schreier, amiből több dolgot is megtudhattunk a forrásaitól a Sony belsős stúdióiról. Ezek közül az egyik információ az volt, hogy sajnos nem készül el a Days Gone második része, hiszen a kiadó nem tartotta elég jónak az elsőt és így nem adott rá engedélyt. Ez a hír kicsit felpaprikázta a hangulatot és még egy petíciót is indítottak az emberek, hiszen a korai gyermekhibák után rengeteget fejlődött a Bend játéka és egészen jó alkotássá ért össze az idő során.

David Jaffe műsorába hívta meg Jeff Ross-t, aki az első címnek a producere volt. Ő azt állította, hogy amikor 2019-ben távozott a projekttől, akkor már javában folytak a munkálatok a második rész körül. Ez teljesen ellentmond Schreier információinak, így tehát ebben a témában egy egészen nagy ellentét alakult ki, amit néha-néha mi is elcsíphetünk Twitteren. Jason Schreier azzal is meggyanúsította Ross-t, hogy egyszerűen csak hazudik a helyzetről és nem mondja el az igazságot az embereknek.

Na de lássuk mit tudhatunk mi innen a partvonalon túlról ebből a témából! Későbbi tweetekből kiderül, hogy a játék volt producere irigyli Schreier-t, mert ő újságírói mivoltja miatt kimondhatja amit tud. A múltban nem igazán tévedett még olyan nagyot és valószínűleg ez itt is fennáll. Az tehát sokkal inkább biztos, hogy nem készül a második rész az első pénzügyi sikereire tekintettel sem. Van még azonban egy érdekes oldala a dolognak, hiszen a LinkedIn szerint 2019-óta készül valami AAA open-world a Bend háza táján. Hogy ez a Days Gone 2 lenne, abba még találgatás szintjén sem mennénk bele…

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Xbox Game Pass
Játékok

PlayStation és Nintendo konzolokra is jöhet a Game Pass?

A Microsoft minden elérhető képernyőre, eszközre eljuttatná az Xbox Game Pass szolgáltatását.

Marvel's Spider-Man 2
Játékok

Ki ez az új hős a Marvel’s Spider-Man 2 fináléjában?

A játék vége felvezette a lehetséges új hősöket és gonosztevőket.

Marvel's Spider-Man 2
Játékok

Marvel’s Spider-Man 2 teszt

Ezúttal két Pókemberrel szállhatunk harcba a gonosztevőkkel szemben.

Daredevil Marvel Heroes
Játékok

Daredevil is szerepelhet egy PlayStation 5 videójátékban

A teóriák és pletykák szerint Matt Murdock felbukkanhat még egy DLC-ben vagy...