Főoldal Filmek Folytatást kap a Wind River és már a rendezőt is megtalálták
Filmek

Folytatást kap a Wind River és már a rendezőt is megtalálták

Folytatást kap a nagysikerű Wind River.

314
Wind River

Folytatás készül a 2017-es Wind River című bűnügyi drámához, amit az Emmy-jelölt rendező, Kari Skogland fog rendezni. A film a Wind River: The Next Chapter (A következő fejezet) címet kapta, és egyelőre annyit tudunk biztosan, hogy Martin Sensmeier régi szerepében visszatér a folytatásban. Már a forgatás napját is kitűzték, januárban indul a munka.

A 2017-es filmet írta és rendezte Taylor Sheridan, a történet középpontjában egy FBI-ügynököt ismerhettünk meg, aki egy fiatal nő gyilkosság ügyében összefog egy helyi, nyomkövető vadásszal az indián rezervátumban. A főszerepekben Jeremy Renner, Elizabeth Olsen, Gil Birmingham, Jon Bernthal, Graham Greene és Sensmeier játszott, ő játszotta Chipet, a meggyilkolt lány testvérét. A Wind River: The Next Chapter című filmben Chip történetét ismerhetjük meg, aki az Egyesült Államok Hal- és Vadászati Hivatalának újonnan regisztrált nyomkövetője. Egy rituális gyilkosságsorozat megoldatlan marad, Chip az FBI segítségét kéri. Az ügy megoldását nehezíti, hogy önbíráskodó és a rezervátumban élő emberek hátráltatják az FBI munkáját. Egyelőre Sensmeier az egyetlen szereplő, akit bejelentettek a folytatáshoz.

A filmhez kiadott hivatalos szinopszis szerint a Wind River: The Next Chapter című filmben a rezervátumban elszabadult a terror egy rituális gyilkosságsorozat megoldatlan rejtélye után. Az FBI bevonja Chip Hansont, az Egyesült Államok Hal és Vadászatának újdonsült nyomkövetőjét, aki kétségbeesett és veszélyes harcba keveredik a hatóságok, egy önbíráskodó és az általa otthonnak nevezett rezervátum között.

Skogland veterán televíziós rendezőnek számít. A nevéhez olyan sikersorozatok fűződnek, mint például A legharsányabb hang, a The Walking Dead és A szolgálólány meséje. Az utóbbi sorozatért Emmy-jelölést is kapott, de nemrég feltűnt a Marvelnél, ő rendezte A Sólyom és a Tél Katonája mind a hat epizódját; jelenleg pedig a Gal Gadot főszereplésével készülő Kleopátra-filmért felel.

A Wind River: The Next Chapter forgatókönyvén Patrick Massett és John Zinman dolgozik, nevükhöz olyan filmcímek tapadnak, mint például a Friday Night Lights – Tiszta szívvel foci, a Last Resort – A belső ellenség vagy a Feketelista.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...