Felfedték a The Dark Pictures Anthology: House of Ashes történetének alapjait

Ezúttal Irakban hozzák ránk a frászt.

Az általunk is tesztelt első és második rész után a Bandai Namco Entertainment Europe és a Supermassive Games büszkén fedte fel a The Dark Pictures Anthology jövőre érkező harmadik történetét The Dark Pictures Anthology: House of Ashes címen.

Irak. 2003. Ahogy a konfliktus a végéhez közeledve a CIA ügynök Rachel King csatlakozik egy elit katonai alakulathoz egy feltételezett földalatti kémiai fegyverlaboron való rajtaütésen a Zagros hegyek árnyékában. A koordinátákra megérkezve az egységet megtámadja egy Salim Othman őrnagy által vezetett helyi őrjárat. Az összecsapás során egy földrengés nyomán megnyílik a föld, és egy eltemetett sumér templomba zuhannak mindkét oldal katonái. Az Arab-sivatag alatti sötétségben valami gonosz ébredt fel. A vad, megállíthatatlan, ősi és földöntúli lények fészkében most új préda tűnt fel. A túlélőknek szörnyű felfedezésekkel és lehetetlen döntésekkel kell szembenéznie, ahogy a föld alatt navigálnak a rettenetes fenyegetés elől menekülve. Vajon mindegyikük saját túlélését helyezi majd előtérbe, vagy félreteszik félelmeiket és személyes ellentéteiket, hogy egyként küzdjenek?
 
„Izgatottan fedjük fel a The Dark Pictures Anthology harmadik játékát. Ahogy az előző történetek, úgy a House of Ashes is egy vadonatúj sztorit és karaktereket hoz a játékosoknak a maga sajátos csavarjaival és fordulataival, valamint egy új fenyegetést, amivel szembe kell nézniük. Alig várjuk, hogy többet megosszunk a történetről!” mondta Pete Samuels, a Supermassive Games CEO-ja.
 
A The Dark Pictures Anthology: Man of Medan és a The Dark Pictures Anthology: Little Hope országszerte kapható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, a The Dark Pictures Anthology: House of Ashes pedig 2021-ben fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra.

Total
0
Shares
Previous Article

A PlayStation 5 dizájnere szerint a konzol lehetett volna nagyobb is

Next Article

2022-ben jön Jordan Peele következő filmje

Related Posts