The Walking Dead

Februárban jönnek a The Walking Dead tizedik epizódjának extra részei

Az AMC bejelentése szerint februárban jönnek az új részek.

A jövő év elején, egészen pontosan február 28-án folytatódik a The Walking Dead, mégpedig a tizedik évadot folytató hat epizóddal. Mindegyik rész először az Egyesült Államokban elérhető AMC Plus streamingszolgáltatón fog megjelenni, nem sokkal később pedig a népszerű kábelcsatornán is elérhetővé válnak az új epizódok. Vendégszereplőként feltűnik majd a tavaszi körben többek között Robert Patrick, Hilarie Burton Morgan és Okea Eme-Akwari is, utóbbi később jelentősebb szerephez jut majd.

Nem sokkal korábban az AMC csatorna bejelentette, hogy a következő évaddal befejeződik a The Walking Dead. Vagyis igen is, meg nem is, hiszen bár a fősodor a 24 részes utolsó évaddal véget ért 2022-ben, mellette bejelentettek egy új spin-off sorozatot főszerepben a sorozat két közkedvelt karakterével, Daryllel és Carollal. Egy évvel korábban kiderült, a képregények is véget érnek, úgy tűnt azonban, hogy a sorozattal hosszú távon terveznek, így némileg meglepő volt a bejelentés. Az utolsó évad a hosszát tekintve egészen biztosan rekorder lesz a sorozat történetében, hiszen minden korábbinál több, egészen pontosan huszonnégy epizódot fog számlálni, ebből tizenkettőt láthatunk majd jövőre, a finálé 2022-ben fog adásba kerülni.

Ezenfelül pedig készül három film Rick Grimes főszereplésével, és az említett Daryl-Carol spin-off, illetve a Tales of The Walking Dead, de ezek mellett nem szerepel megjelenési dátum.

A tizedik epizód folytatása tehát február 28-án érkezik.

The Walking Dead
Total
1
Shares
Previous Article
Margot Robbie

Margot Robbie ígéri, hogy nagyon csajos lesz A Karib-tenger kalózai reboot

Next Article
Sharon Carter

A The Falcon and the Winter Soldier portékája leleplezte, hogy mi történt Sharon Carter ügynökkel a Polgárháború után

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!