Főoldal Filmek Ezra Miller reagál a hírekre, miszerint a The Flash törli a SnyderVerse sztoriszálat a DCEU-ból
Filmek

Ezra Miller reagál a hírekre, miszerint a The Flash törli a SnyderVerse sztoriszálat a DCEU-ból

Nem fogják megsemmisíteni Zack Snyder korábbi alkotásait.

443
The Flash

A The Flash sztárja, Ezra Miller reagált a hétvégi hírre, miszerint Barry Allen szólófilmje alkotásával arra készül a Warner Bros., hogy kitörli Zack Snyder eddigi munkáját a DCEU-ból, s ezzel együtt bemutatátják Az Igazság Ligája egy új formációját is. Azt tudjuk, hogy a stúdió szeretné lezárni a vitát, s hátrahagyni a korábbi filmeket, de erre senki sem számított, hogy ki is törölnék a filmes univerzumból a bemutatott filmeket.

A hétvégén megjelent egy pletyka, miszerint a The Flash törölni fogja a “SnyderVerse” korszak filmjeit a DCEU-ból. Hogy ez mit jelent valójában, azt még nem tudjuk, de ahogy már mondtuk, annyira nem meglepő lépés, hogy Warner Bros. szeretné elfelejteni azt az időszaktól, amikor a filmek olyan sok kritikát kaptak és bevételben is csalódást okoztak (nem is beszélve a nagy port kavart #ReleaseTheSnyderCut mozgalomról).

A jelek szerint a rajongók legnagyobb bánatára Henry Cavill nem fog visszatérni Superman szerepében, ugyanis a stúdiónak más tervei vannak. A jövőben úgy tűnik, hogy Supergirl lesz az új Superman, és kapunk egy új Az Igazság Ligáját, ám új tagokkal. Ezra Miller most azonban egy rajongó kérdésére cáfolta azokat a híreket, miszerint az első szólófilmje teljesen elsöpörné az Acélember, a Batman Superman ellen és Az Igazság Ligája produkciókat.

Semmilyen hatalom vagy erő bármelyik ismert megaversumban nem törölné vagy törölhetné el Zack Snyder hatalmas munkáját. Csak jusson eszedbe ez az idézet. Idézheted bankban, a sajtóban, az iskolákban, a hadseregben, és a kapitalizmus másik pillérén, amit mindig elfelejtek…

Ezra Miller

Bár a színésznek igaza van abban, hogy Zack Snyder munkássága a DCEU-nál nem fog teljesen kitörlődni (gondoljunk csak a színészekre, akik a SnyderVerse után is maradnak szuperhősök), de kezdve a Wonder Womannel teljesen más irányt vett az addigi sötét, komor világ. És ez folytatódni fog az idei The Flash-ben is. Az egyik legnagyobb változás, hogy Ben Affleck Batmanjét Michael Keaton váltja, aki nemcsak ebben a filmben, de az HBO Max gyártású Batgirl szólófilmjében is feltűnik majd.

The Flashnovember 4-én jön ki a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.