Főoldal Filmek Ha ez igaz, akkor a The Flash eltörli Zack Snyder univerzumát, és megalkotja Az Igazság Ligája új csapatát
Filmek

Ha ez igaz, akkor a The Flash eltörli Zack Snyder univerzumát, és megalkotja Az Igazság Ligája új csapatát

Ha igaz a pletyka, a rajongók rémálma valóra válik.

461
The Flash

Lassan egy éve már, hogy bemutatták Az Igazság Ligája rendezői változatát, amivel egyszer és mindenkorra a Warner Bros. maga mögött hagyta a sokak által szeretett Zack Snyder univerzumát. Sokan szeretnék visszakapni a rendezőt, így ők most különösen szomorúak leszenk az új évi pletykától, miszerint Andy Muschietti közelgő The Flash című film el fogja törölni ezt az univerzumot.

A The Flash forgatása tavaly októberben befejeződött, de egyelőre kivár a stúdió, nem sokat fedett fel a sztoriból. Bár a történetével kapcsolatban rengeteg pletyka született már, és tudjuk, hogy Michael Keaton a ’90-es évek Batmanje visszatér, sőt ő a folytatásban is marad, hiszen szerepet kap a Batgirl című filmben is. Eddig minden úgy alakult, ahogy a rajongók szerették volna, most azonban @MyTimeToShineH felhasználó éretesülése szerint aggasztó dologra készülnek. A felhasználó – aki egyébként bennfentes forrásokkal rendelkezik – első kézből tudja, hogy a The Flash “minden Zack Snyder-filmet ki fog törölni”, és ez nagyjából egyenlő azzal, hogy egy új filmes univerzum születik a DC Comics adaptációiból. Úgy tűnik, hogy Ben Affleck és Henry Cavill is végleg szögre akasztja a köpenyét, Superman helyét pedig az egyik rokana, Sasha Calle alakításában Supergirl tölti be.

És ha ennyi még nem lenne elég így január első napjaira, akkor állítólag Flash (Ezra Miller) a film végén Wonder Womannel (Gal Gadot) és Shazammel (Zachary Levi) közösen megalkotják Az Igazság Ligája új formációját.

Leszögeznénk, hogy ezek nem hivatalos, bejelentett tényállások, ezért kezeljük őket pletykaként, ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy sok minden egybevág a korábbi hírekkel, amikről még a The Flash korai fejlesztési szakaszában olvashattunk. Azt már tudjuk, hogy a Warner Bros. a Zack Snyder: Az Igazság Ligája rendezői változat bemutatója után egyértelműen kijelentette, végeztek a “SnyderVerse” néven ismert korszakkal, egy új fejezet kezdődik a hősök számára. Egy új Ligáról azonban most hallottunk először ilyen ebben a felállásban.

Muschietti még nem reagált a hírre, de a Shazam! Fury of the Gods rendezője, David F. Sandberg egy rajongójának a következőket tweetelte

Lényegében őmaga is meglepődött, hogy rögtön egy ilyen hírrel indítjuk az új évet, hogy Shazam Az Igazság Ligája tagja lesz. Persze ez semmit sem jelent, még ha igaz is a hír, akkor sem erősítené ezt meg Sandberg. A The Flash november 4-én jön ki a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.