Star Wars: Skywalker kora

Ezeket a Skywalker kora forgatási képeket neked is látnod kell!

Most hogy már a Star Wars: Skywalker kora digitális formában is elérhetővé vált bárki számára, elárasztották az internetet a forgatási képekkel.

Most hogy már a Star Wars: Skywalker kora digitális formában is elérhetővé vált bárki számára, elárasztották az internetet a forgatási képekkel.

A csalódást keltő Star Wars: Skywalker korával aligha elégedettek a rajongók, nem ilyen befejezést gondoltak az új trilógiának, a legendás Skywalker sorozatot pedig már végképp nem így szerették volna lezárni. A film csak a napokban jelent volna meg, ám a kialakult helyzetre való tekintettel a Disney hétvégén úgy döntött, hogy a vártnál néhány nappal korábban letölthetővé teszi a filmet, amivel egy időben több, eddig nem látott forgatási kép is megjelent.

Tegnap már megosztottunk egy képet, amin Rey sötét karaktere látható, miközben elfoglalja az őt megillető Sith-trónt Palpatine leszármazottjaként, ma pedig újabb nagyszerű képeket kaptunk, amelyeket a forgatási munkálatok alatt lőttek.

Függetlenül attól, hogy tetszett a film vagy sem, mind a stáb, mind pedig a színészek kitettek magukért, mindent beleadtak a forgatásra. A képeket lapozva látunk kulisszák mögötti képkockákat Palpatine uralkodó visszatéréséről, ahogy Ian McDiarmid színészt felkészítik a szerepre, Mark Hamill még utoljára visszatér legendás Luke Skywalker szerepében, ahogy J.J. Abrams instrukciókkal látja el Reyt a sivatagban, de az exegoli végső csataterét is látjuk megépítve a stúdió falai között.

A sötét oldal mindent ködbe burkol. A jövőt kifürkészni most lehetetlen, a Disney és a Lucasfilm hallgat a jövőt illetően, pedig egy filmet 2022 decemberében terveznek bemutatni. Pár hete kiderült, hogy a Köztársaság Fénykorát regényekben és novellákban feldolgozzák, illetve élőszereplős Disney+ sorozatok is készülnek, de a fősodor jövője bizonytalan.

Total
11
Shares

Leave a Reply

Previous Article
James Gunn

James Gunn elárulta, készít-e Star Wars-filmet a jövőben

Next Article

Resident Evil 3 Remake demó a láthatáron

Related Posts
Wide Screen YouTube