Ezek lesznek még a PlayStation 4 legnagyobb durranásai

Igaz, hogy lassan minden már a jövőre érkező PS-ről szól, azonban a mostani generáció is tartogat még pár gyöngyszemet.

Igaz, hogy lassan minden már a jövőre érkező PS-ről szól, azonban a mostani generáció is tartogat még pár gyöngyszemet.

Már azt is mondhatnánk, hogy itt a nyakunkon a PlayStation 5 megjelenése, hiszen most már biztos dátum a jövő év vége számára. Nem is olyan régen írtunk nektek a legfontosabb tulajdonságiról és az árát is megpróbáltuk megtippelni, azonban nem csak erről szól még az élet. A PS4 is tartogat számunkra még meglepetéseket. Nézzünk három nagyon fontos játékot még róla.

Death Stranding

Valahogy az egész játékipar rögtön izgalomba jön, ha elhangzik Hideo Kojima neve. A legújabb agymenését még ilyen sok előzetes és játékmenet után sem tudjuk eldönteni, hogy pontosan mit is akar tőlünk, azonban minden esetre izgalmasan néz ki. Biztosan jó lesz és rá is fogunk függeni. Elképzelhető, hogy a tudás hiánya adja az egésznek a misztikumát. Novemberben minden kiderül.

The Last of Us part II

Talán nem túlzunk vele, ha azt állítjuk, nincsen olyan PlayStation tulajdonos, aki ne várná legalább egy picit a Naughty Dog legújabb játékát. Olyan szintet állítottak fel az első résszel és az Uncharted szériával, hogy az emberek lassan már vakon bíznak bennük. A legjobb, hogy jövő februárban már lehet is pörgetni.

Ghost of Tsushima

Ez a három közül az egyetlen alkotás, amelyiknek még nincsen konkrét megjelenési dátuma. A Sucker Punch legújabb játékát Jim Ryan (a PS CEO-ja) megerősítette, hogy még mindig PlayStation 4-re készül. Ilyen közel a megjelenéshez nem pontosan tudjuk, hogy melyik hónapban lenne ildomos kiadni a japán szamuráj “szimulátort”, főleg a Last of Us februári megjelenése után. Legvalószínűbb azonban a szeptember lehet számára. Hatalmas világgal és rengeteg izgalommal kecsegtet ez is, nagyon várós.

 

Total
1
Shares
Previous Article
The Suicide Squad James Gunn

Megérkeztek az első lesifotók a The Suicide Squad forgatásáról

Next Article
X Professzor

FEJTÁGÍTÓ: A Marvel megerősítette, hogy Xavier professzor [SPOILER] áldozata lett

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!