Wide Screen
Image default
Filmek

Ezek a karakterek kihagyják a Pókember: Idegenben folytatást

A napokban befutott a Pókember: Idegenben második előzetese, ami számos kérdést felvetett a Marvel Moziverzum jövőjével kapcsolatban.

A Pókember: Hazatérés egyik legnagyobb meglepetését Michael Keaton szállította Keselyű szerepével, aki méltó főgonosznak bizonyult a franchise korábbi részeivel ellentétben. Keaton színészi játéka esetünkben teljesen mellékes, ahogy mindig, ezúttal is a legjobbját hozta a történetben, de ennél sokkal fontosabb volt Keselyű eredete, hiszen a Marvel egy teljesen új eredettörténetet írt a karakterhez. Sokan abban reménykedtek, hogy visszatér a folytatásban, hiszen több pletykát is olvashattunk erről, most azonban Jon Watts rendező szomorú hírről számolt be.

Miután bemutatták a legújabb előzetest, a jegyértékesítést is elindították Észak-Amerika több mozihálózatán, és ezzel egy időben a Fandagonak lehetősége nyílt interjút készíteni Jon Watts rendezővel. A direktor az interjúban elárulta, hogy sem Liz (Laura Harrier), sem Adrian Toomes / Keselyű (Michael Keaton) nem tér vissza, miközben azt is megtudtuk tőle, hogy May néni (Marisa Tomei) nem élte túl Thanos csettintését, ő is elporladt a Végtelen háború végén, de szerencsés módon visszatér.

Keaton nem szerepel a filmben, akárcsak Laura. [..] Elporladt és visszatért.

Ugyanakkor nem lepődnénk meg Watts ezen kijelentése után sem, ha a júliusban érkező folytatásban egy cameo részre beugrana legalább az egyik szereplő, esetleg a stáblista végi jelenetben. Eközben a Deadline értesülései szerint nem kell elhinnünk mindent, mert a páros visszatérhet a folytatásban, a kérdés csak az, hogy a Pókember: Idegenben, vagy a harmadik részben.

May néni

Még több a témában...

KRITIKA: Az alapító

Kévés Bence Mihály

Két rajongó megfejtette a Bosszúállók 4. címet?

Megérkezett a Bosszúállók: Végjáték előzetese!

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább