Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

Befutott a Pókember: Idegenben második szinkronos előzetese

Ahogy arra számítani lehetett, a Sony és a Marvel lerántotta a leplet a Pókember: Idegenben második előzeteséről, ami a Végjátékra nézve több spoilert is elsüt.

Az elmúlt hónapokban több teória is született arról, hogy a Pókember: Hazatérés a Bosszúállók: Végjáték után fog játszódni, vagy valójában Peter Parker le sem szállt arról a buszról, amit a Bosszúállók: Végtelen háborúban láttunk. Nos, úgy tűnik, hogy a Pókember: Idegenben a Végjáték után veszi fel a fonalat, melyben Happy Hogan (Jon Favreau) és Nick Fury (Samuel L. Jackson) is a barátságos és közkedvelt Pókember segítségére siet.

Pókember egy kis szabadságot készül kivenni, európai vakációra indul barátaival, köztük Londonban, Berlinben, Velencében és Prágában, valamint Svájcban is megfordul majd, sajnos azonban a dolgok gyorsan rosszra fordulnak. Az Öreg kontinensen megjelennek az Elementálok, és amerre ők megfordulnak, ott csak pusztítást hagynak maguk után. Annak érdekében, hogy Pókember megállítsa őket, szövetségre lép Nick Furyval és a titokzatos új barátjával, Mysterioval, akitől megtudjuk, hogy egy másik Földről származik, mivelhogy Thanos a csettintéssel multiverzumot hozott létre. Ám az előzetesből az is kiderült, hogy MJ (Zendaya) már tudja Peter nagy titkát, hogy ő a Pókember.

A Pókember: Idegenben országos bemutatója július 4-én lesz.

Még több a témában...

A She-Hulk Disney+ sorozatában egy másik neves karaktert is bemutatnak?

Kévés Bence Mihály

Már forgatási videót is kaptunk Woody Harrelson karakteréről a Venom 2. forgatásáról

Kévés Bence Mihály

Egy promóciós kép minden ízében bemutatja Kiképzőt, a Fekete Özvegy-film gonoszát

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon