x
Close


Közelgő események

Játékok

Ez lenne a következő EA Play felhozatala?

Egy forrás érdekes dolgokat mondott a következő EA játékbemutató kapcsán.

Ez lenne a következő EA Play felhozatala?
  • PublishedMarch 30, 2021

Elég ínséges időket élünk játékok szempontjából, hiszen sajnos rengeteg alkotást el kellett tolni az eredetileg tervezett megjelenési idejéhez képest. Mások még csak hivatalos ablakot sem kaptak, mikor is érkeznének, annyira képlékeny jelenleg ez az egész. A tavasz középéhez és második részéhez közeledve kezdenek majd erősödni a megjelenések és ami szintén fontos, a nyár elején már durvább bejelentésekre is számíthatunk különböző műsorokon keresztül.

Ilyennek ígérkezik a következő EA Play is, ami a pletykák szerint június 14-én teszi majd tiszteletét pontosan magyar idő szerint 17.00-kor. A forrás beszélt egy kicsit a tartalmáról is, szinte biztosan láthatjuk majd a The Sims következő részét, ami már a jövő év elején meg is jelenik. Ideje még van, hiszen a negyedik felvonás most is elképesztően népszerű. Az Apex Legends season 9 is megkapja a maga előzetesét a műsor folyamán de hogy egy picit hasonló terepen maradjunk, a Knockout City-nek is bemutatásra kerül az első season-je.

Megmutatják a következő Frostbite motort is, ami egészen egyszerűen szemkápráztatóan fog kinézni és a legjobb benne, hogy már pár idén érkező alkotás is használni fogja. Kicsit meglepő, de a hírek szerint készül náluk egy Miss Universe játék is, amit be is mutatnak a műsoron. Ez majd 2022-ben köszön be minden platformra (kivéve Switch). A szokásos éves Madden és Fifa részek is megkapják a maguk leleplezését, az előbbi augusztusban érkezik az utóbbi októberben.

Egy nagyon érdekes projekt is bemutatásra kerül, ugyanis a Kaitly’n Joruney egy EA Originals alkotás lesz, ami Frostbite motor alatt fut. Epizodikus megjelenést tartogat számunkra, az első ilyen november 2-án lesz esedékes. Kicsit többet is megtudhatunk majd róla az Xbox-os E3 briefing keretei között. Végül, de nem utolsó sorban játékmenetet, fejlesztői naplókat és megjelenési dátumot is kapunk a Battlefield következő részéhez. Ennek megjelenését November 19-ére várhatjuk majd. Érdemes ezeket a helyén kezelni, hiszen nem hivatalos információk.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.