Obi-Wan Kenobi

Ewan McGregor szerint nincs terven az Obi-Wan Kenobi spin-off

Szomorú hírt kaptunk Ewan McGregor színésztől, aki elmondta, hogy nem tud arról, hogy készülne Obi-Wan film a jövőben.

Szomorú hírt kaptunk Ewan McGregor színésztől, aki elmondta, hogy nem tud arról, hogy készülne Obi-Wan film a jövőben.

Ewan McGregor számtalan alkalommal elmondta már, hogy nagyon szívesen újra eljátszaná Kenobi mester szerepét, de nem tud arról, hogy a Lucasfilm spin-offot készítene a legendás karakterről, mindezt a rajongók legnagyobb bánatára, akik évek óta sírnak a stúdiónak, hogy készítsenek filmet Kenobiról.

A The View készített interjút a színésszel, aki elmondta a beszélgetés alatt, hogy nem tudna arról, hogy bármilyen Kenobi spin-off is kilátásban lenne.

Természetesen benne lennék, de nincs ilyen terv, már amit én tudok.

Tavaly jelentek meg az első hírek, hogy érkezni fog egy spin-off főszerepben Obi-Wan Kenobival, aki Tatooine-i száműzetését tölti a Sith-ek bosszúja és az Egy új remény között. A hírre sokan felkapták a fejüket, bízva abban, hogy talán McGregor újra kedvenc jedimesterünk lesz, hiszen a színész az elmúlt években többször is elmondta, mennyire szeretne visszatérni, és ha egy biztos filmet szeretnének forgatni, akkor ennél jobbat nem is találhatnának. Ennek ellenére tavasszal több olyan pletyka is megjelent, hogy a stúdió nem csak a Kenobi-filmet, de más spin-offokat is parkolópályára küldött, de ezt később a Lucasfilm próbálta cáfolni. Most úgy tűnik, hogy hiába a sok hír, hogy 2019 tavaszán kezdhetik forgatni a filmet, még McGregor sem tud erről, sőt, szerinte kacsa az összes hír, és a stúdió nem számol vele és a karakterével. Nagy hiba, ugyanis McGregor még mindig Hollywood egyik legkedveltebb színésze, sok rajongó mai napig az ő alakítása miatt nézi csak meg az előzménytrilógiát, melyben oly nagyszerűen fiatalította meg Alec Guinness korábbi szerepét.

Total
26
Shares
Previous Article
James Gunn

A Disney döntött, nem veszik vissza James Gunnt

Next Article

KRITIKA: A védelmező 2.

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!