Főoldal Filmek Ewan McGregor már a Star Wars: Episode IX részeben visszatér?
Filmek

Ewan McGregor már a Star Wars: Episode IX részeben visszatér?

Az Obi-Wan Kenobi spin-offal számtalan ellentétes hír jelent meg, azonban úgy tűnik, hogy a karakter először J.J. Abrams Star Wars: Episode IX részében tűnik fel.

712

Az Obi-Wan Kenobi spin-offal számtalan ellentétes hír jelent meg, azonban úgy tűnik, hogy a karakter először J.J. Abrams Star Wars: Episode IX részében tűnik fel.

A színész legutóbb a Star Wars: Az ébredő Erőben jutott szerephez, igaz csak hangban hallottuk őt Rey víziójában, ami a hetedik rész egyik legvitatottabb jelenete volt. Éppen ezért sokan találgatásokba kezdtek, hogy vajon Kenobi visszatér-e Az utolsó Jedikben, amit végül Yoda mester tett meg Rian Johnson filmjében. Azonban most egy jelentés arról számolt be, hogy Ewan McGregor szerepelni fog az Episode IX-ben, mégpedig ő lehet Rey mestere.

A hírt a The Sun hozta le, miszerint McGregorral titokban forgatják le a jeleneteket valamikor az év végén. A lapnak nem sikerült megtudnia, hogy milyen szerepet kap a karakter a folytatásban, de leglogikusabb az lenne, ha hologramként segítené Rey kiképzését, hogy megfékezzék az Első Rendet és talán jó útra tereljék Kylo Rent. Reynek nagy szüksége van Kenobi mesterre, hiszen mint tudjuk, Luke Skywalker meghalt a nyolcadik részben, s így nem maradt jedimester, akitől tanulhatna a lány, azonban olyan hírek is megjelentek, hogy esetleg Yodát megint képernyőn látjuk. Természetesen ezek csak pletykák, a stúdió nem fogja egyhamar megerősíteni, sőt, nagy valószínűséggel a bemutató napjáig titokban is maradnak a részletek, mint ahogy mindenkit nagy meglepetésként ért Yoda mester visszatérése a Star Wars: Az utolsó Jedikben.

A Star Wars: Episode IX forgatását júliusban kezdik, a bemutató pedig 2019. december 20-án lesz az USA-ban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

palpatine
Filmek

Palpatine visszatérésének teljes története

Tavaly A Mandalóri, idén A Rossz Osztag adott hozzá némi plusz információt...

Star Wars: Az ébredő Erő
Filmek

Daisy Ridley felidézte, hogy J.J. Abrams milyen tanáccsal látta el a Star Wars forgatása alatt

Daisy Ridley több nehézséggel is küzdött a Star Wars forgatása során.