Wide Screen
Image default
Filmek

Ewan McGregor már a Star Wars: Episode IX részeben visszatér?

Az Obi-Wan Kenobi spin-offal számtalan ellentétes hír jelent meg, azonban úgy tűnik, hogy a karakter először J.J. Abrams Star Wars: Episode IX részében tűnik fel.

Az Obi-Wan Kenobi spin-offal számtalan ellentétes hír jelent meg, azonban úgy tűnik, hogy a karakter először J.J. Abrams Star Wars: Episode IX részében tűnik fel.

A színész legutóbb a Star Wars: Az ébredő Erőben jutott szerephez, igaz csak hangban hallottuk őt Rey víziójában, ami a hetedik rész egyik legvitatottabb jelenete volt. Éppen ezért sokan találgatásokba kezdtek, hogy vajon Kenobi visszatér-e Az utolsó Jedikben, amit végül Yoda mester tett meg Rian Johnson filmjében. Azonban most egy jelentés arról számolt be, hogy Ewan McGregor szerepelni fog az Episode IX-ben, mégpedig ő lehet Rey mestere.

A hírt a The Sun hozta le, miszerint McGregorral titokban forgatják le a jeleneteket valamikor az év végén. A lapnak nem sikerült megtudnia, hogy milyen szerepet kap a karakter a folytatásban, de leglogikusabb az lenne, ha hologramként segítené Rey kiképzését, hogy megfékezzék az Első Rendet és talán jó útra tereljék Kylo Rent. Reynek nagy szüksége van Kenobi mesterre, hiszen mint tudjuk, Luke Skywalker meghalt a nyolcadik részben, s így nem maradt jedimester, akitől tanulhatna a lány, azonban olyan hírek is megjelentek, hogy esetleg Yodát megint képernyőn látjuk. Természetesen ezek csak pletykák, a stúdió nem fogja egyhamar megerősíteni, sőt, nagy valószínűséggel a bemutató napjáig titokban is maradnak a részletek, mint ahogy mindenkit nagy meglepetésként ért Yoda mester visszatérése a Star Wars: Az utolsó Jedikben.

A Star Wars: Episode IX forgatását júliusban kezdik, a bemutató pedig 2019. december 20-án lesz az USA-ban.

Még több a témában...

A Skywalker kora egy fontos része kaszát kapott Rey új fénykardjával kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

A Skywalker kora eredetileg megmutatta volna, ahogy Kylo Ren rátalál Palpatine uralkodóra Curuscant romjain

Kévés Bence Mihály

A hírek szerint az Obi-Wan Kenobi Disney+ sorozatban akár még Ahsoka is szerepelhet

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat