Obi-Wan Kenobi

Ewan McGregor az Obi-Wan Kenobi előtt még visszatér egy másik sorozatban?

Állítólag feltűnik majd a Zsivány Egyes spin-off sorozatában.

Diego Luna főszereplésével jelenleg az Egyesült Királyságban forgatják a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet spin-off sorozatát, az Andor-sorozatot. Cassian Andor előzménysorozatában a legfrissebb hírek szerint a galaxis egyik leghíresebb jedimestere is feltűnik majd.

Mielőtt Los Anglesben Ewan McGregor számára kezdetét venné az Obi-Wan Kenobi forgatása, lehet, hogy beugrik az Andor forgatására is. A The Illuminerdi értesülései szerint Ewan McGregor a várva-várt sorozat előtt még visszatér a Zsivány Egyes spin-off sorozatában. A sorozat főszereplője Cassian Andor, még mielőtt csatlakozott volna a Lázadókhoz A Sith-ek bosszúja és az Egy új remény epizódok között.

Hogy Kenobi mester milyen szerepben tűnik fel a sorozatban, nehéz megmondani, de egy teória szerint a jedimester nem mindig volt a kis Luke Skywalker közelében, néhány évet távol töltött Tatuintól. Egy másik lehetőség, hogy az egyik visszaemlékezésben látjuk majd, bár erre kevesebb az esély. Ami viszont sokkal valószínűbb, hogy Kenobi egy hologram formájában fog csak megjelenni, miközben Bail Organa szenátorral váltanak néhány szót. Ez nem magyarázza meg, hogy miért nem láttuk Kenobit soha a Star Wars: Lázadókban, ugyanakkor Organa és Mon Mothma arról beszélt a Zsivány Egyesben, hogy segítséget kérnek a mestertől.

Az Andor-sorozatot jelenleg Angliában forgatják, és mások mellett Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Fiona Shaw, Denise Gough, Kyle Soller és Genevieve O’Rielly is szerepet kap. Sajnos azonban a rajongók közkedvelt karaktere, K-2SO nem tér vissza, ahogy arról Alan Tudyk megerősítette, bár a második évadban még visszatérhet.

Obi-Wan Kenobi
Total
1
Shares
Previous Article
Titkos Invázió

A Titkos Invázió szereplőválogatása a sorozat főgonoszára is utalhatott

Next Article
Zack Snyder: Az Igazság Ligája

A rendező megosztotta a Zack Snyder: Az Igazság Ligája hat fejezetének címét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!