Disney+

Európa több országában is 2020. március 31-én indul a Disney+ streamingszolgáltató

A Disney bejelentette, hogy a november 12-én induló Disney+ streamingszolgáltató Európa több országában 2020. március 31-étől lesz elérhető.

A Disney bejelentette, hogy a november 12-én induló Disney+ streamingszolgáltató Európa több országában 2020. március 31-étől lesz elérhető.

A Disney+ streamingszolgáltató november 12-től mindössze csak három országban lesz elérhető, az Egyesült Államokban, Kanadában és Hollandiában, majd egy héttel később további két országgal bővül a lista, s már Ausztráliában és Új-Zélandon is élvezhetik a platform nyújtotta előnyöket. Meglepő, de a Disney valamiért úgy döntött, hogy sem az Egyesült Királyságban, sem más nagyobb európai országban nem lesz elérhető idén a szolgáltatás.

A mai nap folyamán azonban a stúdió bejelentette, hogy 2020. március 31-étől az elérhető országok listáját kibővítik, így a szigetország rajongói mellett már a németek, a franciák, a spanyolok, az olaszok, és a régió sok más országában is előfizethetnek a Disney+-ra. Hivatalosan még nem tudni, hogy Magyarország harmadik körös lesz-e, de pletykák szerint hazánkban is elrajtol jövő év elején a szolgáltatás.

Bob Iger, a Disney elnök-vezérigazgatója csütörtökön egy konferenciabeszélgetés során számolt be a Disney negyedéves eredményeiről, valamint hogy a Star Wars: Skywalker kora bemutatója után éveket kell várnunk a következő mozifilmre, de ettől függetlenül nem szenvedünk majd hiányt, ugyanis a The Mandalorian-sorozaton kívül további három élőszereplős sorozat van készülőben. Miközben lassabb ütemben készülnek Star Wars-filmek, addig a Marvel Studios nagyobb fokozatra kapcsol, hiszen az eddigi három helyett négy filmet készülnek majd bemutatni.

Disney+
Total
13
Shares
Previous Article
The Mandalorian

Nemcsak Bob Igernek, de még George Lucasnak is nagyon bejött a The Mandalorian

Next Article
Bosszúállók: Végjáték

Bob Iger szavai szerint a Marvel Moziverzumra egy „Bosszúállók utáni világ” vár most

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!