Főoldal Játékok És végül Thor is bemutatkozott a Marvel’s Avengersből
Játékok

És végül Thor is bemutatkozott a Marvel’s Avengersből

A mostani karakter talán a legerősebb bosszúálló, aki olyan hatalommal bír, amivel egyik földlakó sem.

539

A mostani karakter talán a legerősebb bosszúálló, aki olyan hatalommal bír, amivel egyik földlakó sem.

Már egészen sok Marvel’s Avengers karakter terítékre került a bemutatók szempontjából, láthattuk már Amerika büszkeségét, Steven Rogers-t, a zseniális feltaláló Tony Starkot és megismerkedhettünk már a gyönyörű Natasha Romanoffal is. Most ez a sor folytatódik egy igazi Istennel, aki Asgardból érkezett hozzánk, halandókhoz. Következzen hát Thor!

Midgardi emberek örvendjetek, megérkezett a nagy Thor. Aki jobban megfigyeli a karaktert, az láthatja, hogy az első játékmenetek óta megváltozott egy kicsit a kinézete. Nagyon sokan hangot adtak elégedetlenségüknek a szereplők kinézetével kapcsolatban, ugyanis nagyon nem voltak összhangban az MCU-ban látottakkal. Thor haja immár össze van kötve, amelyik már egy picit jobban emlékeztet egy Vikingre, mintsem egy jobban fésült jött-mentre. Ezen a képen az előző kinézete található, így tehát össze lehet vetni a mostanival.

A Marvel’s Avengers 2020. május 15-én fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. Nagyon várjuk végül mit sikerül kihozni a Crystal Dynamics-nak ebből a projektből, ugyanis a Tomb Raiderrel egészen szép munkát végeztek.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Aliens vs. Avengers
Másvilág

A Marvel összeereszti a Bosszúállókat a Xenomorphokkal a képregényekben

Már nagyon várták a rajongók, hogy a Bosszúállók és a Xenomorph összecsapjon.

Bosszúállók: Végtelen háború
Filmek

Hogyan döntötte el a Marvel Studios, hogy melyik hős élje túl Thanos csettintését?

Végül az eredeti Bosszúállókat életben hagyta a Marvel, de miért éppen őket?