És végül Thor is bemutatkozott a Marvel’s Avengersből

A mostani karakter talán a legerősebb bosszúálló, aki olyan hatalommal bír, amivel egyik földlakó sem.

A mostani karakter talán a legerősebb bosszúálló, aki olyan hatalommal bír, amivel egyik földlakó sem.

Már egészen sok Marvel’s Avengers karakter terítékre került a bemutatók szempontjából, láthattuk már Amerika büszkeségét, Steven Rogers-t, a zseniális feltaláló Tony Starkot és megismerkedhettünk már a gyönyörű Natasha Romanoffal is. Most ez a sor folytatódik egy igazi Istennel, aki Asgardból érkezett hozzánk, halandókhoz. Következzen hát Thor!

Midgardi emberek örvendjetek, megérkezett a nagy Thor. Aki jobban megfigyeli a karaktert, az láthatja, hogy az első játékmenetek óta megváltozott egy kicsit a kinézete. Nagyon sokan hangot adtak elégedetlenségüknek a szereplők kinézetével kapcsolatban, ugyanis nagyon nem voltak összhangban az MCU-ban látottakkal. Thor haja immár össze van kötve, amelyik már egy picit jobban emlékeztet egy Vikingre, mintsem egy jobban fésült jött-mentre. Ezen a képen az előző kinézete található, így tehát össze lehet vetni a mostanival.

A Marvel’s Avengers 2020. május 15-én fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. Nagyon várjuk végül mit sikerül kihozni a Crystal Dynamics-nak ebből a projektből, ugyanis a Tomb Raiderrel egészen szép munkát végeztek.

Total
2
Shares
Previous Article
Pókember

A Marvel arra készül, hogy Pókembert száműzi a Marvel Moziverzumból?

Next Article
Ren lovagok

Ezúttal a Ren Lovagjai kapták a kiemelt szerepet az Empire borítóján

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!