Wide Screen
Image default
Játékok

Ilyen lesz Fekete Özvegy a Marvel’s Avengersben

Folytatódik a karakterbemutató sorozatunk, amelyben most Fekete Özvegy kerül boncasztalra.

Folytatódik a karakterbemutató sorozatunk, amelyben most Fekete Özvegy kerül boncasztalra.

Tovább robog a hypevonat, hiszen már láthattatok két karakterbemutatót tőlünk az elkövetkező Marvel’s Avengersből. Ebből az egyik Amerika Kapitányt vette egy picit közelebbről szemügyre, míg a másik a világmegváltó tudósról Tony Starkról, azaz Vasemberről szólt. Most érkezzen hát a következő alanya a bemutatásoknak, Natasha Romanoff.

Fekete Özvegy egy nagyon komplex és jól kidolgozott karakter, így a fejlesztők nagyon figyeltek rá, hogy a legtöbb tulajdonságát helyesen tudják visszaadni. Mivel egy magasan képzett bérgyilkos, így szinte az összes ellenségnek tudja a gyenge pontját és ki is tudja azokat használni. Akiknek mégsem, azoknak csinál gyorsan egyet. A Natashával való játék a lehetőségek gyors kiaknázásáról és a hatékonyságról fog szólni.

” Meg akartuk mutatni Fekete Özvegyet az igazi valójában. Fontos részei a karakterének és a képességeink valószínűleg háttérbe kerültek, amikor az összes Bosszúálló együtt ténykedett. Nehéz próbálkozás Amerika Kapitány mellett, de Natasha példát mutat a többieknek a tetteivel, ráadásul nem is tudja, milyen jól teszi ezt.” – Laura Bailey

Nincs is már olyan messze az a 2020. május 15, amikor is végre a kezünkbe foghatjuk majd a Marvel’s Avengerst. Nagyon érdekes lesz, hogyan sikerül megteremtenie a Crystal Dynamicsnak azt a kohéziót a karakterek között, amitől Bosszúállók a Bosszúállók.

 

Még több a témában...

Brutális a The Last of Us Part II új előzetese

Szarka Roland

HARDVERTESZT: DualShock 4 Back Button Attachment

Sinka Tamás

Megjelent a Skelattack

Fonyódi Dávid

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat