Főoldal Játékok Ilyen lesz Fekete Özvegy a Marvel’s Avengersben
Játékok

Ilyen lesz Fekete Özvegy a Marvel’s Avengersben

Folytatódik a karakterbemutató sorozatunk, amelyben most Fekete Özvegy kerül boncasztalra.

444

Folytatódik a karakterbemutató sorozatunk, amelyben most Fekete Özvegy kerül boncasztalra.

Tovább robog a hypevonat, hiszen már láthattatok két karakterbemutatót tőlünk az elkövetkező Marvel’s Avengersből. Ebből az egyik Amerika Kapitányt vette egy picit közelebbről szemügyre, míg a másik a világmegváltó tudósról Tony Starkról, azaz Vasemberről szólt. Most érkezzen hát a következő alanya a bemutatásoknak, Natasha Romanoff.

Fekete Özvegy egy nagyon komplex és jól kidolgozott karakter, így a fejlesztők nagyon figyeltek rá, hogy a legtöbb tulajdonságát helyesen tudják visszaadni. Mivel egy magasan képzett bérgyilkos, így szinte az összes ellenségnek tudja a gyenge pontját és ki is tudja azokat használni. Akiknek mégsem, azoknak csinál gyorsan egyet. A Natashával való játék a lehetőségek gyors kiaknázásáról és a hatékonyságról fog szólni.

” Meg akartuk mutatni Fekete Özvegyet az igazi valójában. Fontos részei a karakterének és a képességeink valószínűleg háttérbe kerültek, amikor az összes Bosszúálló együtt ténykedett. Nehéz próbálkozás Amerika Kapitány mellett, de Natasha példát mutat a többieknek a tetteivel, ráadásul nem is tudja, milyen jól teszi ezt.” – Laura Bailey

Nincs is már olyan messze az a 2020. május 15, amikor is végre a kezünkbe foghatjuk majd a Marvel’s Avengerst. Nagyon érdekes lesz, hogyan sikerül megteremtenie a Crystal Dynamicsnak azt a kohéziót a karakterek között, amitől Bosszúállók a Bosszúállók.

 

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?

Hi-Fi Rush
Xbox

Így magyarázkodott az Xbox vezetője a stúdió bezárások miatt

Kisebb léptékű játékokat szeretnének az Xbox konzolon és a Microsoft is lefaragna...

Helldivers 2
Játékok

A Helldivers 2 továbbra sem érhető el 177 országban, a fejlesztő próbálja megoldani a helyzetet

Hiába lépett vissza a Sony, a játék továbbra sem játszható a világ...