Ilyen lesz Fekete Özvegy a Marvel’s Avengersben

Folytatódik a karakterbemutató sorozatunk, amelyben most Fekete Özvegy kerül boncasztalra.

Folytatódik a karakterbemutató sorozatunk, amelyben most Fekete Özvegy kerül boncasztalra.

Tovább robog a hypevonat, hiszen már láthattatok két karakterbemutatót tőlünk az elkövetkező Marvel’s Avengersből. Ebből az egyik Amerika Kapitányt vette egy picit közelebbről szemügyre, míg a másik a világmegváltó tudósról Tony Starkról, azaz Vasemberről szólt. Most érkezzen hát a következő alanya a bemutatásoknak, Natasha Romanoff.

Fekete Özvegy egy nagyon komplex és jól kidolgozott karakter, így a fejlesztők nagyon figyeltek rá, hogy a legtöbb tulajdonságát helyesen tudják visszaadni. Mivel egy magasan képzett bérgyilkos, így szinte az összes ellenségnek tudja a gyenge pontját és ki is tudja azokat használni. Akiknek mégsem, azoknak csinál gyorsan egyet. A Natashával való játék a lehetőségek gyors kiaknázásáról és a hatékonyságról fog szólni.

” Meg akartuk mutatni Fekete Özvegyet az igazi valójában. Fontos részei a karakterének és a képességeink valószínűleg háttérbe kerültek, amikor az összes Bosszúálló együtt ténykedett. Nehéz próbálkozás Amerika Kapitány mellett, de Natasha példát mutat a többieknek a tetteivel, ráadásul nem is tudja, milyen jól teszi ezt.” – Laura Bailey

Nincs is már olyan messze az a 2020. május 15, amikor is végre a kezünkbe foghatjuk majd a Marvel’s Avengerst. Nagyon érdekes lesz, hogyan sikerül megteremtenie a Crystal Dynamicsnak azt a kohéziót a karakterek között, amitől Bosszúállók a Bosszúállók.

 

Total
3
Shares
Previous Article
Emmy-díj

Emmy-díj 2019: Megvannak a nyertesek!

Next Article
Bob Iger George Lucas

George Lucas csalódott volt Az ébredő Erő miatt, amiért az másolta az Egy új reményt

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!