Wide Screen
Image default
Gamer

Megérkezett a Marvel’s Avengers legújabb karakter bemutatója!

Milliárdos, feltaláló, zseni, hős. A most bemutatott karaktert talán ezekkel a szavakkal lehetne a legegyszerűbben leírni. Na de kire is gondolunk?

Nem is olyan régen már bemutattuk 2020 egyik legnagyobb sikervárományos játékának egy olyan szereplőjét, akit ha az ember látott egy modern szuperhősös filmet az életében, akkor valószínűleg kívülről-belülről ismer. Most egy másik nagyon ikonikus karakter került leleplezésre a Square Enix által. Egy olyan figurát mutatnak be tüzetesebben, aki nélkül valószínűleg nem ott tartana az MCU, mint ahol most. Következzen hát a milliárdos playboy, Tony Stark!

Igen, a második karakter, akiről lehullajtják a leplet az Vasember. Nyilván, őt a legkisebb mértékben sem kell bemutatni az igazi fanoknak, azonban szépen lassan csepegtetnek információkat az alkotásról, és az egyik ilyen stádiumnak tökéletesnek bizonyult az ikonikus páncéllal felvértezett hős. Feltaláló, techno csodakölyök. Az intellektualitásával mindent megoldani képes Tony Stark minden problémára gyógyírt jelent. Illetve bocsánat, nem mindenre. Az egyedüli kihívást számára talán saját maga jelenti. Ti várjátok már a játékot? 2020 május 15-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re is a legújabb Marvel alkotás.

Még több a témában...

[E3 2019] A Bosszúállók és a Gears 5 már biztos helyet kapnak

Bukor Márk

Így fest a Borderlands 3 játék közben!

Héja Szabolcs

2020 a sárkány éve lesz nyugaton is

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább