Wide Screen
Image default
Játékok

Megérkezett a Marvel’s Avengers legújabb karakter bemutatója!

Milliárdos, feltaláló, zseni, hős. A most bemutatott karaktert talán ezekkel a szavakkal lehetne a legegyszerűbben leírni. Na de kire is gondolunk?

Milliárdos, feltaláló, zseni, hős. A most bemutatott karaktert talán ezekkel a szavakkal lehetne a legegyszerűbben leírni. Na de kire is gondolunk?

Nem is olyan régen már bemutattuk 2020 egyik legnagyobb sikervárományos játékának egy olyan szereplőjét, akit ha az ember látott egy modern szuperhősös filmet az életében, akkor valószínűleg kívülről-belülről ismer. Most egy másik nagyon ikonikus karakter került leleplezésre a Square Enix által. Egy olyan figurát mutatnak be tüzetesebben, aki nélkül valószínűleg nem ott tartana az MCU, mint ahol most. Következzen hát a milliárdos playboy, Tony Stark!

Igen, a második karakter, akiről lehullajtják a leplet az Vasember. Nyilván, őt a legkisebb mértékben sem kell bemutatni az igazi fanoknak, azonban szépen lassan csepegtetnek információkat az alkotásról, és az egyik ilyen stádiumnak tökéletesnek bizonyult az ikonikus páncéllal felvértezett hős. Feltaláló, techno csodakölyök. Az intellektualitásával mindent megoldani képes Tony Stark minden problémára gyógyírt jelent. Illetve bocsánat, nem mindenre. Az egyedüli kihívást számára talán saját maga jelenti. Ti várjátok már a játékot? 2020 május 15-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re is a legújabb Marvel alkotás.

Még több a témában...

Novemberben jön az Xbox Series X

Sinka Tamás

Elcsúsztatták a Halo Infinite megjelenését

Sinka Tamás

Rengeteg információ futott be a FIFA 21 kapcsán

Szarka Roland

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat