Főoldal Játékok Megérkezett a Marvel’s Avengers legújabb karakter bemutatója!
Játékok

Megérkezett a Marvel’s Avengers legújabb karakter bemutatója!

Milliárdos, feltaláló, zseni, hős. A most bemutatott karaktert talán ezekkel a szavakkal lehetne a legegyszerűbben leírni. Na de kire is gondolunk?

694
avengers

Milliárdos, feltaláló, zseni, hős. A most bemutatott karaktert talán ezekkel a szavakkal lehetne a legegyszerűbben leírni. Na de kire is gondolunk?

Nem is olyan régen már bemutattuk 2020 egyik legnagyobb sikervárományos játékának egy olyan szereplőjét, akit ha az ember látott egy modern szuperhősös filmet az életében, akkor valószínűleg kívülről-belülről ismer. Most egy másik nagyon ikonikus karakter került leleplezésre a Square Enix által. Egy olyan figurát mutatnak be tüzetesebben, aki nélkül valószínűleg nem ott tartana az MCU, mint ahol most. Következzen hát a milliárdos playboy, Tony Stark!

Igen, a második karakter, akiről lehullajtják a leplet az Vasember. Nyilván, őt a legkisebb mértékben sem kell bemutatni az igazi fanoknak, azonban szépen lassan csepegtetnek információkat az alkotásról, és az egyik ilyen stádiumnak tökéletesnek bizonyult az ikonikus páncéllal felvértezett hős. Feltaláló, techno csodakölyök. Az intellektualitásával mindent megoldani képes Tony Stark minden problémára gyógyírt jelent. Illetve bocsánat, nem mindenre. Az egyedüli kihívást számára talán saját maga jelenti. Ti várjátok már a játékot? 2020 május 15-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re is a legújabb Marvel alkotás.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Call of Duty: Black Ops 6
Játékok

Nem, nem lesz 310 GB a Call of Duty: Black Ops 6 mérete

Az Activision tisztázta az új Call of Duty fájlméretéről szóló pletykákat.

Indiana Jones and the Great Circle
Játékok

Izgalmas előzetest kapott az Indiana Jones and the Great Circle

Indy a Himaláján csap össze a nácikkal ezúttal.

Days Gone
PlayStation

Kiderült, hogy miért nem kaphat folytatást a Days Gone

A Sony sosem rajongott igazán a zombis játékért.