Megérkezett a Marvel’s Avengers legújabb karakter bemutatója!

Milliárdos, feltaláló, zseni, hős. A most bemutatott karaktert talán ezekkel a szavakkal lehetne a legegyszerűbben leírni. Na de kire is gondolunk?

Milliárdos, feltaláló, zseni, hős. A most bemutatott karaktert talán ezekkel a szavakkal lehetne a legegyszerűbben leírni. Na de kire is gondolunk?

Nem is olyan régen már bemutattuk 2020 egyik legnagyobb sikervárományos játékának egy olyan szereplőjét, akit ha az ember látott egy modern szuperhősös filmet az életében, akkor valószínűleg kívülről-belülről ismer. Most egy másik nagyon ikonikus karakter került leleplezésre a Square Enix által. Egy olyan figurát mutatnak be tüzetesebben, aki nélkül valószínűleg nem ott tartana az MCU, mint ahol most. Következzen hát a milliárdos playboy, Tony Stark!

Igen, a második karakter, akiről lehullajtják a leplet az Vasember. Nyilván, őt a legkisebb mértékben sem kell bemutatni az igazi fanoknak, azonban szépen lassan csepegtetnek információkat az alkotásról, és az egyik ilyen stádiumnak tökéletesnek bizonyult az ikonikus páncéllal felvértezett hős. Feltaláló, techno csodakölyök. Az intellektualitásával mindent megoldani képes Tony Stark minden problémára gyógyírt jelent. Illetve bocsánat, nem mindenre. Az egyedüli kihívást számára talán saját maga jelenti. Ti várjátok már a játékot? 2020 május 15-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re is a legújabb Marvel alkotás.

Total
1
Shares
Previous Article

JÁTÉKTESZT: Spyro: Reignited Triology

Next Article
Venom

Andy Serkis a vártnál jóval korábban kezdi a Venom 2. forgatását

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!