Főoldal Játékok Érkezik a Sid Meier’s Civilization VI augusztusi frissítése
Játékok

Érkezik a Sid Meier’s Civilization VI augusztusi frissítése

Új játékmód is kerül az amúgy is igen tartalmas csomagba.

502

A 2K és a Firaxis új videóban mutatta be az általunk is tesztelt Sid Meier’s Civilization VI várható változásait, módosításait és kiegészítéseit, melyek a játék augusztusi frissítésének részeként érkeznek meg 2020. augusztus 27-én. A frissítést a Firaxis élő közvetítése fogja megelőzni 2020. augusztus 26-án 20:00-tól. Az egyensúlyi változtatások és módosítások mellett minden frissítés tartalmaz egy újdonságot is, például egy szcenáriót, játékmódot vagy testreszabási lehetőséget. Az e-havi frissítés újdonsága a játékosok visszajelzései alapján eszközölt változtatások mellet a Natural Wonder Picker és a Tech and Civic Shuffle Mode lesz. A Natural Wonder Picker lehetőséget biztosít a játékosoknak, hogy manuálisan válasszák ki melyik természeti csoda legyen véletlenszerűen legenerálva a térképen, melyek közül néhány csak fizetős DLC-ként érhető el. Ez egy remek funkció arra, hogy a játékosok felfedezzenek néhány csodát, amit talán korábban még nem láttak, vagy kizárjanak olyanokat, amiket nem szeretnek.

A Tech and Civic Shuffle Mode egy új réteget ad ahhoz, hogyan léphet előre civilizációjuk. Ebben a játékmódban minden Tech és Civic pozíciója és identitása rejtve van, míg az előfeltételek és a költségek véletlenszerűek. A Tech és Civic teljesítéseinek előnyei ugyanazok maradnak – például a bányász kutatások mindig bánya fejlesztéseket fognak feloldani –, és a véletlenszerű fa ugyanaz lesz minden játékosnak. Ez egy korrekt és egyszintű játéktérhez vezet mindenki számára. Valamint bemutatja a felfedezés és véletlenszerűség elemét, megjutalmazva azokat, akik gyorsan reagálnak és alkalmazkodnak. A játékosok visszajelzéseit követően néhány új változtatás is várható a Sid Meier’s Civilization VI-ban. Ezek között szerepelnek változások az erdő- és dzsungeltüzekben, melyek tovább fognak égni. A változások teljes listája 2020. augusztus 27-én várható a frissítés kíséretében. Addig is a játék elérhető PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re.

Szerző

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stellar Blade
PlayStation

Várakozáson felül teljesített a Stellar Blade, tervben van a PC-s változat

A Shift Up új PS5 exkluzív játéka hangos siker lett, folytatások is...

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?

Hi-Fi Rush
Xbox

Így magyarázkodott az Xbox vezetője a stúdió bezárások miatt

Kisebb léptékű játékokat szeretnének az Xbox konzolon és a Microsoft is lefaragna...