x
Close


Közelgő események

Játékok

Érkezhet az Outriders a Game Pass kínálatába is?

Egészen jelentős erősítést jelentene ez a szolgáltatás kínálatának.

Érkezhet az Outriders a Game Pass kínálatába is?
  • PublishedMarch 15, 2021

A Square Enix eredetileg februárra tervezett alkotása egy kicsit csúszott és így április 1-jén fog majd megjelenni. A demoja már kipróbálható és nagyon sokaknak bejött, azonban egy nagyobb réteg úgy gondolja ez alapján, hogy nem lesz elég népszerű. Mint tudhatjuk, a Marvel’s Avengers közel sem aratott olyan elismerést, amit vártak tőle, így már sokkal elővigyázatosabbak a projektjeikkel.

A története nekünk nagyon tetszik egyelőre és remélhetőleg még megjelenés előtt mesélhetünk majd róla egy kicsit részletesebben is. Nagyon úgy néz ki azonban, az Xbox felhasználóinak szerencséje lesz és akár már az első napon is érkezhet az alkotás a Game Pass kínálatába is. Így valószínűleg egészen jó számokat produkálhat.

Történt ugyanis, hogy az Xbox Game Pass hivatalos twitter oldalán egy levelet raktak fel, amely állításuk szerint egy pár utalást tartalmaz a következő nagy játékra, ami érkezik majd a szolgáltatásba. Ezek a jelek a szövegből kideríthetően valószínűleg „jel” és az „anomália”. E szavak jellemzik az Outriders-t is, így egészen nagy esély van az érkezésére.

Az igazat megvallva ezek illenek a Mass Effect szériára is, szóval elképzelhető, hogy a Mass Effect Legendary Edition-re gondoltak. Nem hangzana ez sem elvetendőnek, ismerve a Microsoft és az EA közötti szoros viszonyt. Csak azt tudjuk elmondani, bármelyik is érkezik a Game Pass-szel most sem járnak rosszul a játékosok.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.