Wide Screen
Image default
Játékok

Érdekes részletek derülhettek ki az új Star Wars játékról!

A Repawn új, Jedik köré épülő játékáról már a szombati leleplezés előtt új információkat tudhattunk meg, amelyeknek mint kiderült, igazságtartalma is lehet.

A Repawn új, Jedik köré épülő játékáról már a szombati leleplezés előtt új információkat tudhattunk meg, amelyeknek mint kiderült, igazságtartalma is lehet.

Ahogy közeledik a szombat egyre több információ lát napvilágot az új Star Wars játék kapcsán. Ahogy lenni szokott, ezek gyakorta leellenőrizhetetlen személyazonossággal kerülnek fel az internetre. A Respawn alkotásánál most szintén ilyet lehet felfedezni, egy a ResetEra-n megtalálható fórumozó által most újabb részleteket tudhatunk meg.

Az egyik legfontosabb, a főszereplő kérdése. Az informátor szerint ezt Cameron Monaghan fogja megformálni, akit a Gotham széria Jokerekhez hasonló karaktereként ismerhetünk jobban. Ebből több dolog következik. Az első ilyen, hogy férfi főhős lesz a történet középpontjában, méghozzá kevésbé átformálható alakban. Tehát az ő történetét élhetjük át. Apropó történet! A Disney erre a játékra hatványozottan odafigyel, hiszen a kánon része lesz, és az ígéretek szerint igencsak jó fő sztori szálat kapunk, amely érdekes és fordulatos.

Mozgalmas küzdelmekben lehet részünk, a fórumozó szerint egyfajta Force Unleashed – Uncharted ötvözet lesz majd. A Respawn múltjából eredendően ne lepődjünk meg ha lesznek benne Parkour-os illetve falon futós elemek. Az alapot az Epic Unreal 4-es motorja szolgáltatja az informátor szerint “minden idők leglátványosabb kezdőjelenetét”. Ez nem kicsi vállalás. Továbbá ez felfedi az inkvizítor főellenséget is. Az egész szivárogtatásnak alapot adhat egy a “főszereplő” által decemberben posztolt fotó, amelynél éppen a mimikáját rögzítik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

New project. Motion capture tracking points or A Clockwork Orange cosplay? Gritty retelling of Connect the Dots? Too early to tell.

Cameron Monaghan (@cameronmonaghan) által megosztott bejegyzés,


Kevés idő van már csak a leleplezésig, reméljük megint végre egy színvonalas és jó Star Wars játékot tesznek le az asztalra. Szombaton minden kiderül.

Még több a témában...

Hamarosan újabb Star Wars kötet érkezik a Szukits Könyvkiadótól

Fonyódi Dávid

Jon Favreau elárulta, hány részből áll a The Mandalorian S2

Kévés Bence Mihály

Megmutatták, hogy milyen volt a Ren lovagjai eredeti mesterének a fénykardja

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat