Godzilla vs Kong

Eltolták a Godzilla vs Kong bemutatóját, de szerencsére nem hónapokkal

Csak engedjék harcolni őket.

Az utóbbi időben csupa jó dolgokat olvashattunk a Godzilla vs Kong című alkotásról. Kezdve azzal a nagyszerű hírrel, hogy a premiert előbbre hozták, s már március végén megnézhetjük az óriásmajom és az őshüllő párharcát a mozikban, valamint közvetlenül az HBO Max streamingszolgáltatón már a megjelenés napján. Múlt hétvégén pedig kaptunk egy szédületes előzetest is, most azonban egy szomorú hírről kell beszámolnunk.

A Warner Bros. nem sokkal korábban jelentette be, hogy ismeretlen okokra hivatkozva, egy héttel eltolták a premiert, azaz nem március 26-án kerül bemutatásra a film, hanem csak március 31-én. A bemutatás nem változott, továbbra is hibrid módon fogják bemutatni azt, azaz a mozikban és a digitális formában is egyszerre látható lesz a Szörnyuniverzum következő része.

Nem tudni, hogy mi húzódik meg a döntés hátterében, miért az utolsó percben kellett ismét elhalasztani a bemutatót, mikor pozitív visszhangot váltott ki az első előzetes is. Csak találgatni tudunk, hogy esetleg a vizuális effektek még nem készültek el teljesen, s finomításra szorulnának. Vagy esetleg Az Igazság Ligája rendezői változata lehet a ludas az egészben. De azt sem tartjuk elképzelhetetlennek, hogy nagyobb előfizetői bázissal szeretnék bemutatni a filmet, s ezért kellett eltolni a film bemutatóját. Minden számításba jöhet.

A világ egyensúlya a tét a legendák ütközésével a Godzilla vs. Kong című filmben, miközben ezek a mitológiai ellenfelek egy látványos harcban találkoznak az idők folyamán. Kong és az ő védelmezői veszélyes utat tesznek meg, hogy megtalálják Kong igazi otthonát, és velük van Jia, egy fiatal árva lány, akivel egyedülálló és erőteljes kötődés alakult ki. De útjuk során váratlanul szembetalálják magukat a felbőszült Godzillával, és hatalmas rombolást hagynak maguk mögött. Az epikus összecsapás a két Titán között – láthatatlan erők műve – csak a kezdet, amit a Föld mélyen magába temetett.

Total
15
Shares
Previous Article
Fekete Özvegy

A májusi bemutató előtt kiszivárgott, hogy milyen hosszú lesz a Fekete Özvegy

Next Article
Zack Snyder

Zack Snyder elárulta, valójában miért hagyta ott Az Igazság Ligája forgatását

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!