x
Előzetesek

Előzetest kapott az utolsó Resident Evil-film

Első ránézésre, mintha a Rage játékvilágba csöppennék bele, pont úgy festik le az utolsó apokalipszist a filmben. A főszereplőnk, Alice motoron vágtat, miközben a végső csatára készül. A trailerből sok mindent

  • Publishedaugusztus 9, 2016

Első ránézésre, mintha a Rage játékvilágba csöppennék bele, pont úgy festik le az utolsó apokalipszist a filmben. A főszereplőnk, Alice motoron vágtat, miközben a végső csatára készül. A trailerből sok mindent nem tudunk meg a film sztorijáról (nem kell sokáig agyalnunk ezen, hamar rájöhetünk: szörnyek, lövöldözés és ezzel el is mondtuk a szinopszist), ami korábbi részek jeleneteit is bevágtak, de azért akadnak rémisztő képsorok is az új fenevadakról.

Bemelegítésnek nagyszerű lett ez a teaser, de azért reméljük, hogy a napokban egy hosszabb és eseménydúsabb előzetest is feltöltenek a készítők. A régi karakterek mellett egy új színészt is üdvözöl a film, az ausztrál Ruby Rose-t. De amint a videóban is hallani lehet, ez Alice (Milla Jovovich) története, így a főszereplőt sem kell nélkülöznünk. Továbbá visszatér még a színfalakra Dr. Isaacs (Iain Glen), Claire (Ali Larter) és Wesker (Shawn Roberts) is.

A filmet elsőként a japánok nézhetik meg, hozzájuk év végén érkezik a Residen Evil: The Final Chapter, míg nekünk 2017 elejéig várunk kell majd.

A film hivatalos poszterét is leleplezték tegnap:

resident-evil-final-chapter

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.