Főoldal Filmek FRISSÍTVE! Először látható együtt Űrdongó, Hot Rod és Mark Wahlberg
Filmek

FRISSÍTVE! Először látható együtt Űrdongó, Hot Rod és Mark Wahlberg

Kémeink jelentik, hogy a Transformerek ellepték London utcáit.

694

Kémeink jelentik, hogy a Transformerek ellepték London utcáit.

A Transformers: The Last Knight felvételeit Detroidból egyenesen az Egyesül Királyságba költöztették át, hogy felvehessék az Artúr király legendájához is kapcsolódó flashback részeket (visszaemlékezéseket a múltba). A legfrissebb fényképeken Mark Wahlberg-re és Laura Haddock-ra vethetünk egy pillantást, amint épp dolgoznak az ötödik Transformers filmen. Az úgynevezett kulisszák mögötti képek révén Űrdongó mesés Camaro-ját is megcsodáljuk London utcáin, illetve Hot Rod első felbukkanása is itt történt – eddig nem igazán mutatkozott alternatív módban.

Először Twitter-en tűnt fel a hír, hogy Laura Haddock is csatlakozott a stábhoz, majd nemsokkal a pletykák után már maga a színésznő jelentkezett, hogy megerősítse szerepét a filmben. Laura elmondta, hogy kiskora óta nagy rajongója a Transformereknek, és nem titkolt kedvence az Autobot-ok vezetője, Optimus Fővezér. A fényképeket elnézve Mark Wahlberg (Cade Yeager) oldalán már ő is belevetette magát a nagy munkába, de karakterének kiléte továbbra is titok.

A Londonból kapott fényképet között van/lehet Hot Rod is. Ez lehet az első pillantás Hot Rod külsőjére, így félve merjük állítani, kijelenteni, hogy valóban az Autobot látható a fényképen. – Kétség sem férhet hozzá, hogy ez hasonlít legjobban a múltkori koncepciós rajzokhoz. Múlt hónapban bemutatott hivatalos „kártyákon” ábrázoltak Dongó barátját, de autóformában eddig elrejtették a kíváncsi szemek elől Hot Rod-ot.

Ha a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Transformers-hírekről, akkor kövesd az oldalt, illetve lájkold a hazai legnagyobb Transformers Facebook-os rajongói oldalt!

Frissítés! Még több kép érkezett Londonból!

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Uncharted
Filmek

Megszólalt Mark Wahlberg, hogy számíthatunk-e még az Uncharted 2. részére?

Két évvel az Uncharted bemutatója után még mindig nem tudni, készül-e folytatás...

Uncharted
Filmek

Az Uncharted producerét kérdezték, hogy készül a folytatás?

Az Uncharted befejezése felvezette a folytatást, de mikor készülhet el?