x
Filmek

FRISSÍTVE! Először látható együtt Űrdongó, Hot Rod és Mark Wahlberg

Kémeink jelentik, hogy a Transformerek ellepték London utcáit.

FRISSÍTVE! Először látható együtt Űrdongó, Hot Rod és Mark Wahlberg
  • Publishedszeptember 7, 2016

Kémeink jelentik, hogy a Transformerek ellepték London utcáit.

A Transformers: The Last Knight felvételeit Detroidból egyenesen az Egyesül Királyságba költöztették át, hogy felvehessék az Artúr király legendájához is kapcsolódó flashback részeket (visszaemlékezéseket a múltba). A legfrissebb fényképeken Mark Wahlberg-re és Laura Haddock-ra vethetünk egy pillantást, amint épp dolgoznak az ötödik Transformers filmen. Az úgynevezett kulisszák mögötti képek révén Űrdongó mesés Camaro-ját is megcsodáljuk London utcáin, illetve Hot Rod első felbukkanása is itt történt – eddig nem igazán mutatkozott alternatív módban.

Először Twitter-en tűnt fel a hír, hogy Laura Haddock is csatlakozott a stábhoz, majd nemsokkal a pletykák után már maga a színésznő jelentkezett, hogy megerősítse szerepét a filmben. Laura elmondta, hogy kiskora óta nagy rajongója a Transformereknek, és nem titkolt kedvence az Autobot-ok vezetője, Optimus Fővezér. A fényképeket elnézve Mark Wahlberg (Cade Yeager) oldalán már ő is belevetette magát a nagy munkába, de karakterének kiléte továbbra is titok.

A Londonból kapott fényképet között van/lehet Hot Rod is. Ez lehet az első pillantás Hot Rod külsőjére, így félve merjük állítani, kijelenteni, hogy valóban az Autobot látható a fényképen. – Kétség sem férhet hozzá, hogy ez hasonlít legjobban a múltkori koncepciós rajzokhoz. Múlt hónapban bemutatott hivatalos „kártyákon” ábrázoltak Dongó barátját, de autóformában eddig elrejtették a kíváncsi szemek elől Hot Rod-ot.

Ha a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Transformers-hírekről, akkor kövesd az oldalt, illetve lájkold a hazai legnagyobb Transformers Facebook-os rajongói oldalt!

Frissítés! Még több kép érkezett Londonból!

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.