Főoldal Filmek A Sony Pictures hivatalosan is dolgozik az Uncharted 2. részén
Filmek

A Sony Pictures hivatalosan is dolgozik az Uncharted 2. részén

A rajongók addig követelték a folytatást, hogy végül elkészül az Uncharted 2. része.

341
Uncharted
Forrás: Sony Pictures

A Sony Pictures indította a CineEurope Trade Show-t Barcelonában egy rövid, de tartalmas prezentációval, amelyben a Sony nemzetközi terjesztési elnöke, Steven O’Dell ismertette röviden a közelgő filmes terveket. Az egyik készülő projektre csaknem két éve várnak a rajongók, több cikk is született az Uncharted folytatásáról, de eddig a stúdió nem erősített meg semmit.

A bemutató egyik figyelemre méltó bejelentése az volt, hogy Tom Holland és Mark Wahlberg főszereplésével készült Uncharted folytatást kap. A második részről évek óta beszélnek, de eddig hivatalos megerősítést nem kapott a filmet forgalmazó stúdiótól. A nagy sikerű videójáték alapján készült film folytatása annak ellenére elkészül, hogy a film vegyes kritikákat kapott, és túlzottan a nézőket sem mozgatta meg Nathan Drake és Sully kalandja a filmvásznon a 2022-es filmmel. Most azonban kapnak egy újabb esélyt, hogy megvessék lábukat a filmvásznon a PlayStation karakterei.

Az elmúlt hónapokban sok információt nem kaptunk a projektről, bár a filmben résztvevők némi betekintést nyújtottak arról, hogy mi zajlik a kulisszák mögött. Wahlberg februárban elárulta, hogy a folytatás forgatókönyve elkészült, és ő készen áll egy újabb fordulóra Holland kincsvadász mentoraként, Sullyként. A világméretű kasszasiker is erős jelzés volt arra, hogy Nathan Drake ismét a nagyvásznon lesz látható, mivel a film világszerte 407 millió dollárt hozott, és ezzel az ötödik legnagyobb bevételű videójáték-adaptáció lett a mozikban. Jelenleg nem ismert, hogy ki tér vissza a folytatásban, de most, hogy a fejlesztés hivatalosan is megkezdődött, hamarosan felpöröghetnek az események.

A Naughty Dog népszerű akció-kalandjáték-franchise alapján készült, és a Zombieland rendezője, Ruben Fleischer által rendezett eredeti film új eredettörténetet adott Nate és Sully barátságának. A páros egy világ körüli kalandra indul, hogy megszerezze Ferdinand Magellan elveszett kincsét és megtalálja Nate rég elveszett testvérét, Samet (Rudy Pankow). Versenyt futnak az idővel, mivel Santiago Moncada (Antonio Banderas), aki úgy véli, hogy a kincs jogosan az ő öröksége, szintén a kincs után kutat, miközben más vadászok is belépnek a versenybe. Sophia Ali Chloe Frazer szerepében, míg Tati Gabrielle a gonosz zsoldos Jo Braddockot alakítja.

Uncharted
Forrás: Sony Pictures
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...