Főoldal Filmek Mark Wahlberg növesztheti a bajuszt, jó híreket kapott az Uncharted 2. alakulásáról
Filmek

Mark Wahlberg növesztheti a bajuszt, jó híreket kapott az Uncharted 2. alakulásáról

Most már tényleg elkészül az Uncharted 2. része?

191
Uncharted
Forrás: Sony Pictures

Mark Wahlberg bíztató jelét adta, hogy elkészül az Uncharted 2. Az Uncharted egy 2022-es kalandfilm, amely Nathan Drake történetét követi, miután találkozott Victor Sullivan kincsvadásszal, hogy megtalálják Magellán eldugott vagyonát. A filmben Wahlberg mellett Tom Holland, Antonio Banderas, Sophia Ali, Tati Gabrielle és Steven Waddington is szerepet kapott.

Az eredeti film vegyes kritikákat kapott, de a rajongók kitartottak mellette, hogy a Sony Pictures megcsinálja a folytatást. A film végén kaptunk utalást a folytatásra, de a karcsú bevételi mutatók miatt a stúdió nem kapkodta el a dolgot. Most azonban egészen ígéretes hírt osztott meg a film társszereplője.

A Screen Rantnak adott exkluzív interjújában Wahlberg izgalmas fejleményekről számolt be. A színész bevallása szerint a stúdió nemrég felhívta őt, hogy “kezdd el növeszteni a bajuszodat”, mert a film forgatókönyve már itt van a kezünkben, bár konkrétumokba nem ment bele.

Valójában ma felhívtak, hogy megkapták a forgatókönyvet. Nem tudok igazi szakállat és bajuszt növeszteni, de azt mondták: ‘Kezdd el növeszteni a bajuszodat. Eltart egy darabig.’ Kíváncsi lennék, milyen lesz a történet, és hova vezet ez a kaland. De izgatott vagyok; tudom, hogy a közönség nagyon szerette az első részt, szóval majd meglátjuk.

Mark Wahlberg

Ahogy Wahlberg is utal rá, a közönség jól fogadta az első filmet. A 2022-es futása alatt az Uncharted világszerte több mint 407 millió dolláros bevételt hozott. Egyedül kritikákban hagyott némi kívánnivalót maga után, ugyanis a film a kritikákat gyűjtő Rotten Tomatoes oldalán 40%-ra értékelték a filmet, de végül a rajongók szépítettek rajta, és a közönségpontszám 90%-ra kúszott fel. Végső soron ez győzhette meg a stúdiót, hogy elkészítsék a folytatást, noha hivatalosan még nem jelentették be.

Uncharted
Forrás: Sony Pictures
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Naughty Dog
PlayStation

Min dolgozik a Naughty Dog?

Vajon új The Last of Us, Uncharted vagy valami teljesen új készülhet?

Uncharted
Filmek

Megszólalt Mark Wahlberg, hogy számíthatunk-e még az Uncharted 2. részére?

Két évvel az Uncharted bemutatója után még mindig nem tudni, készül-e folytatás...

Uncharted
Filmek

Az Uncharted producerét kérdezték, hogy készül a folytatás?

Az Uncharted befejezése felvezette a folytatást, de mikor készülhet el?