Stan Lee cameo szerepet szeretne vállalni egy DC-filmben

A Marvel képregények alapító embere cameózni szeretne a DC-nél is.

A Marvel képregények alapító embere cameózni szeretne a DC-nél is.

A 93 éves legendát jól ismerhetjük a Marvel-filmekből, hiszen minden részben találkozhattunk vele valamiféle vicces, és rövid jelenetben. Most éppen arról álmodozott, hogy nyitott a konkurencia felé, és szerepelne egy DC Comics filmben is. Az elmúlt évek alatt heves rivalizálás alakult ki a Marvel és a DC Comics között, ha ebből indulunk ki, akkor nem túl valószínű, hogy erre sor kerülhet. Bár a hétvégén Stan Lee felajánlotta magát a DCEU-nak, azaz a DC Comics Extended Universe-nak egy cameo szerepre. Úgy derült fény erre, hogy egy rajongó azt kérdezte az úriembertől, hogy miért nem vállal több, s más szerepet is:

Én is akarok több cameo szerepet vállalni. Tudatni szeretném az emberekkel azt is, hogy az nem csak Marvel film lehet. Nem tudom, hogy miért nem hívott még fel a DC, szerepeltethetnének.

Erre utaló mondatokat már a Fan Expo 2016-on lehetett hallani, bár nem készült jó minőségű YouTube-os felvétel az eseményről, és a tömeg moraja is erősebb sokszor, mint az író mikrofonja. Stan Lee célzott arra, hogy a DC Comics kaphat, illetve kérhet segítséget tőle és a Marvel-től is, azok után, hogy a legutóbbi két filmjük (Batman Superman ellen, Öngyilkos osztag) alulmaradt bevételekben, és rengeteg szúrós negatív hangvételű visszajelzést kaptak a rajongóktól, kritikusoktól. Érdemes megjegyezni, hogy az Öngyilkos osztag premierét követve David Ayer rendező beszólt a Marvelnek, és egy „F**k Marvel” kijelentést tett, amit később megbánt, és bocsánatot kért az erős szóhasználatért. Természetesen Stan Lee is mosolygott egy nagyot ezen, és elfelejtette Ayer kijelentését.

Még ha Stan Lee komolyan is gondolta a kijelentését, és valóban afelé halad, hogy cameo szerepet kapjon a DC-nél, akkor valami drasztikus változásra lett volna szüksége az DC Comics-nak elmúlt időben, mint amit láttunk eddig. Mr. Lee tipikusan olyan jelenetekben tűnt fel eddig, melyek viccesek voltak, és ezek a Marvel-filmek nagy sajátosságai, legyen szó Marvel Studios, 20th Century Fox, vagy Sony Pictures által készített képregényfilmről, de mind-mind tartalmaztak humoros részeket. Mivel Stan Lee nem kötött szerződést egyik nagy stúdióval sem, szabadon mehetne a DC-hez is, ám itt jön a bibi. A DC nem arról híres, hogy humort tudna csempészni filmjeibe, teljes átalakulásra lenne szüksége, hogy Stan Lee-t a megszokott stílusban bemutathassák.

Stan Lee eddigi jelenetei:

https://youtu.be/rJPU5au0zRM

Total
0
Shares
Previous Article

2017 nyarán kezdik el forgatni az Aquaman filmet

Next Article

FRISSÍTVE! Először látható együtt Űrdongó, Hot Rod és Mark Wahlberg

Related Posts
Wide Screen YouTube