x
Filmek

Élőszereplős Pokémon-film készülhet

A Pokémon Go sikere után most azon törik a fejüket az okosok, hogy filmet is készítsenek belőle.

Élőszereplős Pokémon-film készülhet
  • Publishedjúlius 13, 2016

A Pokémon Go sikere után most azon törik a fejüket az okosok, hogy filmet is készítsenek belőle.

Még a világ minden pontjára, köztük Európába sem érkezett meg hivatalosan a Pokémon Go játék – a cikk publikálása idején már Németországban letölthető lett -, de máris beindultak a pletykák, hogy filmet szeretne ebből is készíteni Hollywood. Egy stúdió már be is jelentkezett a filmre.

A Deadline írt arról, hogy az amerikai Legendary Pictures– ők készítették a Warcraft: Kezdetek című filmet is -, és a kínai tulajdonban lévő Pokémon jogok birtokosa, a Wanda Group megkezdték egymással a tárgyalásokat a jogdíjakról. A pletykák szerint a Wanda Group benne is lenne a közös munkában, jelenleg az osztalékon mehet a vita, ki mennyit tegyen zsebre. Tény, hogy az utóbbi időben soha nem látott érdeklődést mutat az új mobilos applikáció, amiben magad is Pokémon mesterré válhatsz. A játék sorra dönti meg az Apple Store és Google Play letöltési rekordjait, mindenki saját Pikachu-t szeretne magának.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.