Főoldal Filmek A Legendary Entertainment nem szeretné meghosszabbítani együttműködését a Warner Bros. stúdióval
Filmek

A Legendary Entertainment nem szeretné meghosszabbítani együttműködését a Warner Bros. stúdióval

Újabb veszteség érheti a Warner Bros. stúdiót.

491
Legendary Pictures

A Legendary Pictures nevéhez fűződik több nagysikerű film bemutatója is a közelmúltból, kezdve a Christopher Nolan rendezőtől A sötét lovag-trilógiával egészen a Jurassic World-franchiseig. A Legendary az évek során szilárd kapcsolatot ápolt a Warner Bros. stúdióval, de ennek hamarosan vége szakadhat.

A Warner Bros. hatalmas változásokon megy keresztül az új vezérigazgatóval, David Zaslavval, és ez hatással lehet a Legendaryvel való partnerségükre is. A The Ankler szerint a Legendary új partnerstúdiót keres, és állítólag szóba került a Sony Pictures és a Paramount Pictures neve is. A Legendary és a Warner Bros. kapcsolata az utóbbi időben kissé megromlott, különösen a világjárvány alatt, amikor a filmeket egyszerre mutatták be a mozikban és az HBO Maxon, de végül sikerült megegyezni.

Az úgynevezett hibrid-modell több szereplőnek sem tetszett. A legnagyobb mozihálózatok sorra lázadtak fel a stúdió döntése miatt, hogy őket nem vonták be, csak utólag értesültek a változtatásról. Több neves rendezőnek, köztük Christopher Nolannek és Denis Villeneuvenek sem volt ínyjére a megoldás – előbbi végül szakított is a kiadóval, és átment a Universal Picturehöz, így a jövőben ők fogják kiadni Nolan filmjeit.

Az elmúlt hónapokban rendesen rájár a rúd a Warner Bros. Discovery cégre, kezdve onnan, hogy a Batgirl teljes egészében ment a kukába. A film már az utómunka utolsó fázisában tartott, amikor a frissen megválasztott vezetőség úgy döntött, sem a mozikban, sem online nem fog megjelenni a film. És ez csak az első esett volt, mert utána több HBO Max sorozatot is elkaszáltak, vagy levettek a kínálatból, ami világszerte elégedetlenséget váltott ki az előfizetők körében.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...