Fallout

Élőszereplős Fallout-sorozaton dolgoznak a Westworld készítői

Egy poszt-apokaliptikus világba repít el az Amazon Studios.

Úgy tűnik, hogy a jövőben még több videojáték adaptáció készül. A Halo és a The Last of Us címek után egy másik népszerű játékot is feldolgoznak a tévéképernyőn, és nem is akárkik veszik kézbe az irányítást, az HBO csatornán futó Westworld készítői fogják felügyelni a Fallout feldolgozást.

A Showtime már évekkel korábban bejelentette a Microsoft konzolok egyik legnagyobb exkluzív címének számító Halo élőszereplős feldolgozását Master Chief-fel a főszerepben – amit mellesleg majd Magyarországon terveznek forgatni. Év elején az HBO is beszállt a buliba, ők a Naughty Dog nagysikerű The Last of Us videojátékot fogják képernyőre vinni a Csernobil-készítőivel. És úgy fest, hogy az Amazon Prime Video sem szeretne lemaradni a streamingszolgáltatók kiélezett versenyéről.

Nem sokkal korábban jelentették be, hogy Jonathan Nolan és Lisa Joy, a Westworld készítői fogják feldolgozni a Bethesda nagysikerű Fallout-játékát. A bejelentéssel kapcsolatban Nolan és Joy a következő nyilatkozatot adta ki:

A Fallout minden idők egyik legnagyszerűbb videojáték sorozata. Ennek az őrületes történetnek valamennyi fejezete számtalan órát jelentett, amit családdal és barátokkal tölthettünk. Szóval nagyon izgatottak vagyunk, hogy a Todd Howarddal és a többi briliáns Bethesda eszelős partnereként elkészíthetjük ezt a hatalmas, felfogható és elvétve vicces univerzumot az Amazon Studios-szal közösen keltjük életre.

Bemutatóról nem esett szó, korai lenne még arról beszélni, hiszen a Westworld készítői jelenleg féltávon tartanak. A Westworld 3. évadát idén mutatták be, de a terv az, hogy a hatodik évadig meg sem állnak. Nehéz megmondani, hogy a Westworld és az előkészítős alatt álló szintén Amazon saját gyártású sorozat, a The Peripheral mellett mikor jut idő a Falloutra, de abban biztosak lehetünk, hogy még 2077 előtt bemutatják majd.

Total
2
Shares
Previous Article
Laura Dern And Sam Neill In 'Jurassic Park'

Sam Neill szerint a régi trilógia karakterei fontos szerepet játszanak majd az új Jurassic World-filmben

Next Article

Folytatást kap az elmúlt évtized egyik legjobb magyar filmje

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!