Wide Screen
Image default
BRÉKING Sorozatok

Az HBO berendelte a Westworld negyedik évadát

Immáron biztosan folytatódik a nagysikerű széria, a Westworld a harmadik évad után is, sőt, a hatodikig meg sem állnak majd.

Immáron biztosan folytatódik a nagysikerű széria, a Westworld a harmadik évad után is, sőt, a hatodikig meg sem állnak majd.

Bár még a harmadik évad sem ért véget, a csatorna máris bejelentette, hogy folytatja a szériát. A hír persze nem meglepő, hiszen az HBO egyik legnépszerűbb sorozatáról van szó, Lisa Joy és Jonathan Nolan produkciója rengeteg rajongót szerzett szövevényes történetével, illetve filozofikus kérdésfelvetéseivel. A harmadik évad egyelőre kifejezetten pozitív véleményeket kap (bár vannak olyanok is, akik szerint rossz irányba halad a sorozat), néhányan egészen odáig is merészkedtek, hogy a Westworld mostanra lett igazán az, aminek szánták.

A széria még 2016-ban indult, az első szezon pedig főként egy központi rejtélyre fókuszált, nagyfokú aktivitást és figyelmet várt el a nézőtől. A második szezon talán még inkább szövevényesre sikeredett, többek között a szamurájvilággal bővítve a mitológiát. Az évad befejezése azonban előrevetítette, hogy radikális változások várhatóak, ehhez pedig új helyszínekre, szereplőkre volt szükség, ennek megfelelően érkezett is többek között Vincent Cassel és Aaron Paul.

Westworld

A csatorna most bejelentette, hogy biztosan elkészül a sorozat negyedik évada. Ami jó hír lehet a rajongók számára, hogy a hírek szerint a munkálatok egy része párhuzamosan zajlott a harmadik évad forgatásával, így ha minden igaz, most nem lesz szükség olyan hosszú várakozásra, mint korábban. A negyedik évad szereplőgárdájáról érthető módon még semmit sem lehet tudni, hiszen jelenleg javában zajlik a harmadik szezon. Rossz hír azonban, hogy a koronavírus-járvány miatt a munkát nem tudják időben elkezdeni, ezért legkorábban 2021 év végén, de valószínűbb, hogy csak 2022-ben érkezik majd a negyedik évad.

Még két epizód van hátra a Westworld idei évadából, amit már a sorozat elején jellemeztünk egy spoilermentes kritika formájában.

Még több a témában...

Craig Mazin megnyugtatta a rajongókat, hogy a The Last of Us HBO sorozata hű marad a játék történetéhez

Kévés Bence Mihály

A 2020-as Emmy-díj jelöltjei: A legjobb dráma sorozat kategória jelöltje a The Mandalorian

Vigh Martin

[SDCC 2020] Traileren Az Úr sötét anyagai második évada

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat