Előfizetéssel bővül a Fallout 76 világa

A Bethesda egy olyan dolgot villantott meg a legújabb Fallout játéka kapcsán, amit nem láttunk jönni.

A Bethesda egy olyan dolgot villantott meg a legújabb Fallout játéka kapcsán, amit nem láttunk jönni.

Az első kérdés jogán, emlékeztek mekkora siker volt a Fallout 76? Jó, mert mi sem. A tavalyi év egyik talán leginkább félrement alkotása volt ez az új kaland. Valahogy annyira nem állt össze semmi, hogy metacritic-en jelenleg 52%-on áll, míg a felhasználóktól nagyon kemény 2.8 pontot kapott átlagban. Ti mit tennétek ilyen helyzetben a Bethesda helyében? Ők bizony egy új előfizetési csomagot alapítottak rá.


A Fallout 1st (ez a becsületese neve) 13 amerikai dolláros áron fut, amelyet a gyengülő pénznemünk miatt olyan 3800-4000 magyar forintra kell váltani. Ez ugyan így első látásra is igazán magas összegnek néz ki, azonban most viszonylag hasznos szolgáltatásokat tartalmaz. Indíthatunk privát szervert, amelyben maximum 8-an fedezhetjük fel az elrothadt világot, egészen addig, amíg az utolsó előfizető társunk a szerveren tartózkodik. Ha az utolsó Fallout 1st-ös tag is elhagyta a “fedélzetet”, akkor a szerver automatikusan bezár. Kapunk még hozzá olyan csecsebecséket is, mint a Ranger Armor ilyen-olyan egyedi dolgok és még havi 1650 atomot is. A leginkább megemlítendő előny még a Scrapbox. Ebben a barkácsoláshoz szükséges nyersanyagot tárolhatunk, korlátlan mennyiségben. A “mezei” játékosok csak Stash-el rendelkezhetnek, amelyben korlátozott ilyen dolog fér csak el. [penci_related_posts dis_pview=”no” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”cat” orderby=”date”]

Ti előfizettek majd erre? Szerintetek van esélye a piacon egy ilyen fizetős szolgáltatásnak, amikor nincsen igazán erős rajongótábora a Fallout 76-nak?

Total
1
Shares
Previous Article

Conan O’Brien is benézett Kojimához

Next Article
Marvel Studios

A Marvel Studios pletykált alkotásai az 5. fázisból - 2. rész

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!