Wide Screen
Image default
Játékok

Előfizetéssel bővül a Fallout 76 világa

A Bethesda egy olyan dolgot villantott meg a legújabb Fallout játéka kapcsán, amit nem láttunk jönni.

A Bethesda egy olyan dolgot villantott meg a legújabb Fallout játéka kapcsán, amit nem láttunk jönni.

Az első kérdés jogán, emlékeztek mekkora siker volt a Fallout 76? Jó, mert mi sem. A tavalyi év egyik talán leginkább félrement alkotása volt ez az új kaland. Valahogy annyira nem állt össze semmi, hogy metacritic-en jelenleg 52%-on áll, míg a felhasználóktól nagyon kemény 2.8 pontot kapott átlagban. Ti mit tennétek ilyen helyzetben a Bethesda helyében? Ők bizony egy új előfizetési csomagot alapítottak rá.


A Fallout 1st (ez a becsületese neve) 13 amerikai dolláros áron fut, amelyet a gyengülő pénznemünk miatt olyan 3800-4000 magyar forintra kell váltani. Ez ugyan így első látásra is igazán magas összegnek néz ki, azonban most viszonylag hasznos szolgáltatásokat tartalmaz. Indíthatunk privát szervert, amelyben maximum 8-an fedezhetjük fel az elrothadt világot, egészen addig, amíg az utolsó előfizető társunk a szerveren tartózkodik. Ha az utolsó Fallout 1st-ös tag is elhagyta a “fedélzetet”, akkor a szerver automatikusan bezár. Kapunk még hozzá olyan csecsebecséket is, mint a Ranger Armor ilyen-olyan egyedi dolgok és még havi 1650 atomot is. A leginkább megemlítendő előny még a Scrapbox. Ebben a barkácsoláshoz szükséges nyersanyagot tárolhatunk, korlátlan mennyiségben. A “mezei” játékosok csak Stash-el rendelkezhetnek, amelyben korlátozott ilyen dolog fér csak el.

Ti előfizettek majd erre? Szerintetek van esélye a piacon egy ilyen fizetős szolgáltatásnak, amikor nincsen igazán erős rajongótábora a Fallout 76-nak?

Még több a témában...

Havi rendszerességű műsorban mutatkoznak be az Outriders részletei

Fonyódi Dávid

Futam helyett gyorskör az F1 2020-szal Monacoban

Sinka Tamás

Már jövő héten indul a Days of Play 2020

Sinka Tamás

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat