Wide Screen
Image default
Filmek

Előásták Mark Hamill és Harrison Ford casting videóját a Star Wars meghallgatásról

Még maga George Lucas sem hitt abban, hogy a Star Wars meghódítja majd az egész világot, s 40 évvel később még mindenki a franchiseról beszél.

Ritka pillanatok egyikét sikerült most elővenni az archívumból, ugyanis megjelent Mark Hamill és Harrison Ford casting videója a Star Wars meghallgatás első napjáról. Carl Quintanilla az NBC riportere osztotta meg közösségi oldalán az első felvételt Hamill és Ford próbájáról, s mindezt úgy játszották a színészek, hogy se forgatókönyv, se történet, magyarul halvány lila gőzük sem volt arról, hogy milyen filmben fognak szerepelni, ugyanis George Lucas nem avatta be őket a Star Wars messzi-messzi galaxisába.

Természetesen a videót Mark Hamill, a mindenkori Luke Skywalker is továbbosztotta Twitteren, amihez egy rövid kis bevezetőt is csatolt – ebből megtudtuk, hogy a legelső napról van szó, amikor még nem olvasták a forgatókönyvet, George Lucastól is mindössze annyi tanácsot kapott, hogy majd később megbeszélik a részleteket, csak színészkedjen a jelenetben, ahol Hamill először találkozott az ácsból lett Harrison Forddal.

A felvétel remekül adja vissza, hogy Harrison Ford már az első nap ráérzett a galaxis gengszterének szerepére, s rögtön feltalálta magát Han Solo bőrében. Hogy Han Solóval mikor találkozunk legközelebb a filmvásznon, nem tudjuk, de hogy Luke Skywalker idén decemberben a Star Wars: Skywalker korában még ott lesz, az egészben biztos.

A Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.

Még több a témában...

Boba Fett lehetett volna a Star Wars 1313 főszereplője

Sinka Tamás

Rosario Dawson főszereplésével akár egy önálló Ahasoka Tano élőszereplős Star Wars-sorozat is készülhet

Kévés Bence Mihály

Állítólag Rosario Dawson játssza majd Ahsoka Tanót a The Mandalorian 2. évadában

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon