Fekete Özvegy

Ellepték a Fekete Özvegy-film főszereplői, Natasha, Yelena és Kiképző a magazinok lapjait

Menő új képek a Fekete Özvegy-film főszereplőiről.

Jelenleg még mindig novemberi bemutatódátum szerepel a Fekete Özvegy-film neve mellett, s reméljük nem fog változni az elkövetkező hetekben. Hamarosan érkezik a harmadik, s végső előzetes is a Marvel Studios idei első mozifilmjéhez, ameddig azonban várunk a videóra, néhány egészen vagány képet tettek közzé a filmből.

Az Egyesült Államok és a világ egyes régióiban nem túl kecsegtető a helyzet, az elmúlt hetekben a koronavírus-járvány ismét erőre kapott, nő a fertőzöttek száma, ez pedig nem túl biztató a mozik számára. A Warner Bros. kétszer már eltolta a Tenet bemutatóját, de jelenlegi körülmények között nem valószínű, hogy augusztus elején meg fogják tartani a premiert – nem lesz hol.

Cate Shortland, a rendezője tegnap arról beszélt, hogy milyen szerepet kap majd Florence Pugh új karaktere, Yelena Belova a filmben. Úgy jellemezték a karaktert, mint aki átveszi a stafétabotot Natashától, vagyis Yelena lehet a Marvel Moziverzum új Fekete Özvegye. Többnyire kettőjükről látunk képeket a magazinok címlapjairól. De persze Kiképző jelmezéről is látunk új képeket a magazinok lapjain.

Egy népszerű teória szerint Yelena azért nem szerepelt a Bosszúállók: Végtelen háborúban és a Végjátékban, mert Ross tábornok fogva tartotta, a Mennydörgők csapatát erősítette. Ez lehet a válasz arra, hogy Ross tábornok miért kapott szerepet a Fekete Özvegy-filmben is.

Total
1
Shares
Previous Article

A Microsoft bekebelezné a Warner Bros. Interactive-et

Next Article
Pokémon Go

Rian Johnson annyira nagy Pokémon Go rajongó, hogy ő rendezte a Pokémon Go Fest 2020 reklámvideóját

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!