Főoldal Előzetesek Elkészült a Thanksgiving magyar szinkronos előzetese
Előzetesek

Elkészült a Thanksgiving magyar szinkronos előzetese

Nézd meg magyarul, ahogy egy baltás gyilkos mészárolja az embereket Hálaadás estéjén.

498

Még szeptember elején mutatták be a Thanksgiving című horrorfilm első poszterét, majd később az angol nyelvű előzetest, amelyben az egyik legnagyobb amerikai ünnep estéjén egy baltás gyilkos mészárlásba kezd. Eli Roth (Hostel) szezonális slasher-filmje szaftos betekintést enged abba, hogy milyen vérengzésre számíthatunk, többek között, mit lehet művelni egy fagyasztó ajtajával, ha nem rendeltetésszerűen használjuk.

Sokáig csend volt a projekt körül, majd idén februárban a The Hollywood Reporter lehozta, hogy Patrick Dempsey tárgyalásokat folytat a seriff szerepéről, és a film forgatására a következő hónapokban kerül sor Torontóban, amihez kaptunk egy brutális előzetest, és mindezt már magyar szinkronnal is megnézhetjük a filmet forgalmazó Fórum Hungary jóvoltából. A filmet itthon Hullaadás címmel fogják bemutatni, és ahogy az várható volt, megkapta a 18-as karikát is.

Vérfagyasztó élményben lesz része idén novemberben egy massachusettsi kisváros lakóinak, amikor a hálaadásnapi vacsorát egy baltás, álarcos gyilkos felborítja és belerondít az egyik legnagyobb amerikai ünnepségbe. Az ötlet egy kamu trailerből született, amelyet Roth 2007-ben készített Quentin Tarantino és Robert Rodriguez Grindhouse című filmjéhez. A Halloween, a Véres Valentin és a Fekete karácsony mintájára készült előzetes annyira megtetszett a rajongóknak, hogy azóta is könyörögtek a filmért, és most végre itt van.

A filmet írta és rendezte Eli Roth. A hálaadásnapi film főszereplői Patrick Dempsey, Addison Rae, Gina Gershon és Milo Manheim. A filmet kizárólag a mozikban fogják bemutatni 2023. november 17-én Amerikában, a hazai mozikban csak november 30-án érkezik a film.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Hullaadás
Filmkritikák

Hullaadás kritika

Klasszikus lesz a Hullaadás maszkos gyilkosából?

Hullaadás
Filmek

Eli Roth már a Hullaadás 2. forgatókönyvén dolgozik

Hazánkban még be sem mutatták, de már készül a Hullaadás 2. része.

Napóleon
Filmek

Box Office: Az éhezők viadala előzményfilmje a Kívánság és a Napóleon előtt

A box office tábla élére állt, de ez még egy hosszú hadjárat...