Főoldal Előzetesek Egy baltás gyilkos mészárol a Thanksgiving első előzetesében
Előzetesek

Egy baltás gyilkos mészárol a Thanksgiving első előzetesében

Brutális lett a Thanksgiving előzetese, amiben egy baltás gyilkos kaszabolja áldozatait.

686

Miután tegnap már kaptunk egy teaser posztert a Thanksgiving – vagyis az amerikai hálaadásnapi ünnepségről elnevezett – filmhez, ma este befutott az első előzetes is a horrorhoz. Eli Roth (Hostel) szezonális slasher-filmje kizárólag a Fandango oldalán kapott egy teaser trailert, amely szaftos betekintést enged abba, hogy milyen vérengzésre számíthatunk, többek között mit lehet művelni egy fagyasztó ajtajával, ha nem rendeltetésszerűen használjuk.

Sokáig csend volt a projekt körül, majd idén februárban a The Hollywood Reporter lehozta, hogy Patrick Dempsey tárgyalásokat folytat a seriff szerepéről, és a film forgatására a következő hónapokban kerül sor Torontóban, amihez most kaptunk egy brutális előzetest.

Vérfagyasztó élményben lesz része idén novemberben egy massachusettsi kisváros lakóinak, amikor a hálaadásnapi vacsorát egy baltás, álarcos gyilkos felborítja és belerondít az egyik legnagyobb amerikai ünnepségbe. Az ötlet egy kamu trailerből született, amelyet Roth 2007-ben készített Quentin Tarantino és Robert Rodriguez Grindhouse című filmjéhez. A Halloween, a Véres Valentin és a Fekete karácsony mintájára készült előzetes annyira megtetszett a rajongóknak, hogy azóta is könyörögtek a filmért, és most végre itt van.

A filmet írta és rendezte Eli Roth. A hálaadásnapi film főszereplői Patrick Dempsey, Addison Rae, Gina Gershon és Milo Manheim. A filmet kizárólag a mozikban fogják bemutatni 2023. november 17-én Amerikában, de bízunk benne, hogy hozzánk is eljut majd a gyilkos.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Hullaadás
Filmkritikák

Hullaadás kritika

Klasszikus lesz a Hullaadás maszkos gyilkosából?

Hullaadás
Filmek

Eli Roth már a Hullaadás 2. forgatókönyvén dolgozik

Hazánkban még be sem mutatták, de már készül a Hullaadás 2. része.

Napóleon
Filmek

Box Office: Az éhezők viadala előzményfilmje a Kívánság és a Napóleon előtt

A box office tábla élére állt, de ez még egy hosszú hadjárat...