Főoldal Filmek Eli Roth már a Hullaadás 2. forgatókönyvén dolgozik
Filmek

Eli Roth már a Hullaadás 2. forgatókönyvén dolgozik

Hazánkban még be sem mutatták, de már készül a Hullaadás 2. része.

290
Hullaadás
Forrás: Sony Pictures

Eli Roth visszatér a hálaadási asztalhoz. A filmrendező folytatást készít a horrorfilmjéhez, amely Észak-Amerikában november elején került a mozikba, és világszerte több mint 30 millió dolláros bevételt hozott. Ez Roth legjobban értékelt filmje rendezőként, amelyet jövő héttől a magyar mozikban is láthatunk.

A Sony Pictures a tervek szerint 2025-ben dobja piacra a folytatást. Az ötlet egy kamu trailerből született, amelyet Roth 2007-ben készített Quentin Tarantino és Robert Rodriguez Grindhouse című filmjéhez. A Halloween, a Véres Valentin és a Fekete karácsony mintájára készült előzetes annyira megtetszett a rajongóknak, hogy azóta is könyörögtek a filmért, és most végre itt van.

Roth a forgatókönyvet gyermekkori barátjával, Jeff Rendell-lel közösen írta. Az első rész főszereplői Patrick Dempsey, Addison Rae, Milo Manheim, Jalen Thomas Brooks, Nell Verlaque, Rick Hoffman, Gina Gershon és Tim Dillon voltak. A történet egy évvel egy rosszul sikerült black friday után játszódott, amikor egy sorozatgyilkos a zarándok John Carver maszkját viselve gyilkolni kezdte azokat, akik azon a végzetes napon a boltba befáradtak.

Roth csütörtökön az Instagramon osztotta meg a folytatás hírét, megjegyezve, hogy megkezdődött a munka a forgatókönyvön.

Vérfagyasztó élményben lesz része idén novemberben egy massachusettsi kisváros lakóinak, amikor a hálaadásnapi vacsorát egy baltás, álarcos gyilkos felborítja és belerondít az egyik legnagyobb amerikai ünnepségbe. Az ötlet egy kamu trailerből született, amelyet Roth 2007-ben készített Quentin Tarantino és Robert Rodriguez Grindhouse című filmjéhez. A Halloween, a Véres Valentin és a Fekete karácsony mintájára készült előzetes annyira megtetszett a rajongóknak, hogy azóta is könyörögtek a filmért, és most végre itt van.

A filmet írta és rendezte Eli Roth. A hálaadásnapi film főszereplői Patrick Dempsey, Addison Rae, Gina Gershon és Milo Manheim. A filmet kizárólag a mozikban fogják bemutatni 2023. november 17-én Amerikában, a hazai mozikban december 4-én érkezik a film.

Hullaadás
Forrás: Sony Pictures

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Hullaadás
Filmkritikák

Hullaadás kritika

Klasszikus lesz a Hullaadás maszkos gyilkosából?

Napóleon
Filmek

Box Office: Az éhezők viadala előzményfilmje a Kívánság és a Napóleon előtt

A box office tábla élére állt, de ez még egy hosszú hadjárat...

Hullaadás
Előzetesek

Elkészült a Thanksgiving magyar szinkronos előzetese

Nézd meg magyarul, ahogy egy baltás gyilkos mészárolja az embereket Hálaadás estéjén.