Wide Screen
Image default
Filmek

Elkészült a Suicide Squad 2. forgatókönyve

A Suicide Squad 2. forgatókönyvírója jelenti, elkészültek a folytatás szkriptjével, jöhet a forgatás.

A Discussing Film jelenti, hogy Todd Stashwick társíró elkészült a Suicide Squad második részének forgatókönyvével, amit közösen írtak Gavin O’Connor rendezővel és David Bar Katz íróval. Stashwick a beszélgetés alatt elárulta azt is, hogy volt néhány igen érdekes és izgalmas felvetése a folytatással kapcsolatban, amik közül egy-kettő bele is került a vázlatba:

Elkészültünk a vázlattal, és nagyon büszke vagyok rá. Ez az első film folytatása lesz. Nem árulhatok el semmit, de a célunk az volt, hogy egy izgalmas történetet mutassunk be, miközben elmélyülünk a karakterekben is.

Az eredeti terv az volt, hogy 2018 második felében forgatni kezdik a filmet, azonban kiderült, hogy a Warner Bros. 2019-re tolta a munkálatokat a Birds of Prey javára. A női főszereplőkkel teletűzdelt alkotást Margot Robbie színésznő felügyeli, aki nem csak Harley Quinn szerepében tér vissza a női filmben, hanem még a készítésbe is beszállt, merthogy a produkciós cégét bízták meg a film elkészítésével.

Még több a témában...

A Warner aggódik, hogy nem készülnek el időben az Aquaman utómunkáival

Kévés Bence Mihály

A Joker-film elhozta a Velencei Filmfesztivál fődíját

Kévés Bence Mihály

A The Batman nagyon sok gonosszal jöhet 2021 elején

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább