x
Close


Közelgő események

Filmek

Leghamarabb 2018 végén kezdik a Suicide Squad 2. munkáit

Brutálisan sokat csúszik Suicide Squad – Öngyilkos osztag második része, tudtuk meg egy friss bejegyzésből.

Leghamarabb 2018 végén kezdik a Suicide Squad 2. munkáit
  • Publishedaugusztus 30, 2017

Brutálisan sokat csúszik Suicide Squad – Öngyilkos osztag második része, tudtuk meg egy friss bejegyzésből.

A Warner Bros. nagy erőkkel keresi azt a rendezőt, aki helyettesítheti David Ayert, aki az első rész után otthagyta a rendezői széket. Bár a legfrissebb álláspont szerint erre még majdnem egy éve lesz a stúdiónak, hiszen csak jövő év végén kezdik forgatni a második részt.

Justin Kroll forrása úgy nyilatkozott a Varietynek, hogy 2018 őszéig biztosan nem kezdik forgatni a Suicide Squad 2.-őt. Hogy mi ennek az oka? Nos, nem találnátok ki, de Will Smith egyszerűen túl elfoglalt lesz a következő hónapokban. A hollywoodi sztár két filmen is dolgozni fog, egyik a Disney élőszereplős Aladdin feldolgozása lesz, ahol Genie-t fogja alakítani, a másik egy Gemini Man nevű film, de erről sokat nem tudni.

Mindez azt jelenti, hogy a rajongók legnagyobb bánatára 2020-ig nem látjuk viszont az őrült csapatot, és ezzel még nem ért véget a szomorú hírek sora. Sajnos a csúszás miatt még ennél is többet kell várnunk a Joker, a Harley Quinn és a Gotham City Sirens spin-offokra, viszont cserébe 2019-ben kapjuk a Wonder Woman 2.-őt és talán a Shazam-mozifilm is elkészül valamikor 2019-re.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.