Wide Screen
Image default
Filmek

Elképzelhető, hogy Tom Holland és Jon Watts nélkül készül a következő Pókember-film

A lehető legrosszabbkor jött a Sonynak a bejelentés, hiszen extra tartalommal jövő héten újra bemutatják a Pókember: Idegenben-t.

Jelenleg annyit tudunk, hogy a Sony Pictures és a Marvel Studios között megrekedtek a tárgyalások Pókember jövőjéről, miután a Disney fele-fele arányban szerette volna állni a költségeket, s így a befolyt pénzjutalomból is szerette volna az 50%-kát eltenni, erre azonban a Sony nemet mondott. Így most Pókembernek mennie kell a Marvel Moziverzumból, de hogy mi történik ezután, egyelőre képlékeny még.

Jeremy Renner a Bosszúállók közül elsőként szólalt meg, és kérte a Sonyt, hogy gondolják át a dolgot, s adják vissza Pókembert a Marvelnek. Később az MCU Cosmics munkatársa, Jeremy Conrad arra figyelt fel, hogy Tom Holland megszüntette a Sony követését az Instagram-oldalán, ma pedig már Zendaya is visszavonta a követést. A jelek szerint Jon Watts rendező sem osztja a Sony döntését, s nem kíván visszatérni a következő filmnél, de még az is elképzelhető, hogy Tom Holland is nemet mond az új Pókember-filmre.

A Deadline értesülései szerint Watts másik két filmre írt alá a Pókember: Idegenben után, azonban a történtek fényében annyira már nem lelkesedik a projektért, s inkább más projekt után néz. Úgy tudni, hogy a Marvel Studios már meg is kereste a rendezőt, hogy dolgozzon nekik a jövőben egy másik titkos projekten.

Ami pedig Holland maradását illeti, egyáltalán nem biztos még. A The Hollywood Reporter megtudta, hogy a színésznek még egy másik Pókember-filmre szóló szerződése van, miközben korábban másik két filmről beszéltek. De benne van a pakliban, hogy a történetek után nem lelkesedik a szerepért, s inkább visszautasítja a következő szerepet, mert a jelek azt mutatják, hogy hű marad a Marvel Studioshoz.

Pókember

Még több a témában...

[SDCC 2019] Rachel Weisz elárulta, hogy hány Fekete Özvegy lesz Scarlett Johansson szólófilmjében

Kévés Bence Mihály

Kiszivárgott a Pókember: Hazatérés folytatás cselekménye

Kévés Bence Mihály

Russo fivérek a rajongókkal játszanak, vagy nagy bejelentés jön? Bosszúállók 4.?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább