Főoldal Előzetesek Elképesztően menő plakátot kapott a Transformers: Az utolsó lovag
Előzetesek

Elképesztően menő plakátot kapott a Transformers: Az utolsó lovag

Optimus Fővezért csodálhatjuk meg a napokban megjelent Az utolsó lovag plakátján, és a szinkronos előzetes is megérkezett.

951

Optimus Fővezért csodálhatjuk meg a napokban megjelent Az utolsó lovag plakátján, és a szinkronos előzetes is megérkezett.

Ha a film első előzetese önmagában nem volt elég ahhoz, hogy meggyőzzön mindenkit Optimus Fővezér változásáról, akkor a Paramount Pictures stúdió új Transformers: Az utolsó lovag posztere után talán mindenkinek világossá válik, hogy valami történt a Fővezérrel, s nem olyan szándékkal tért vissza a Földre, mint arra sokan számítottak.

Miközben a Paramount előállt egy olyan plakáttal, melynek értelmében újra kell gondolnunk a hősről alkotott képet a bolygón, addig a hazai filmforgalmazó, a UIP-Duna Film elkészítette a film szinkronos előzetesét, melyet az oldal tetején Ti is megnézhettek.

A Transformers: Az utolsó lovagban visszatér Mark Wahlberg, aki A kihalás korában mutatkozott be Cade Yeager-ként. Sokáig ment a pletyka, hogy vajon Lennox feltűnik-e a robot filmben, de végül megerősítették Josh Duhamel, illetve Tyrese Gibson (Epps) és Stanley Tucci (Joshua Joyce) szerepét is. Női főszerepben Laura Haddock és Isabela Monor lesznek láthatók, de hogy milyen szerep jut a színésznőknek, egyelőre nem ismert.
A visszatérő Autobot-okat erősíti a filmben Űrdongó, Hound, Drift, Crosshairs, új belépőként Sqweeks-t ismerhetjük meg, de természetesen Optimus Fővezért sem szabad kihagynunk, hiszen ő lesz az ötödik rész egyik kulcsszereplője, már ha igazak a korábbi hírek. De hogy ne csak a jó oldalt említsük meg, Álca fronton Megatron, Barikád, és Onslaught is látható lesz majd a filmben.

Senki sem lepődött meg azon, mikor bejelentették, hogy az ötödik Transformer film rendezője ismét Michael Bay lesz, aki ezúttal a Vasember film íróinak, Art Marcum-nak és Matt Holloway-nek, valamint Ken Nolan-nek (A sólyom végveszélyben) közös forgatókönyvét vitte filmre.

A film bemutatója 2017. június 23-án lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Michael Bay
Filmek

A járvány alatt Michael Bay egy horrofilmet forgat a világjárványról

Michael Bay megoldást talált, hogyan forgasson a pandémia alatt is.

Six Underground - Hatan az alvilágból
BREAKINGKritikák/tesztek

KRITIKA: Six Underground – Hatan az alvilágból

Michael Bay visszatért, vagy inkább elszabadult - ezúttal a Netflix-re hozta legújabb...