x
Close


Közelgő események

Játékok

Elkaszálták volna az őszi Call of Duty részt?

A legújabb hírek szerint egészen elképzelhető, hogy idén ősszel nem kapunk új Call of Duty-t.

Elkaszálták volna az őszi Call of Duty részt?
  • PublishedApril 28, 2021

Sokan örültek annak, hogy idén megint második világháborús Call of Duty-t kapunk, ugyanis a széria azzal kezdődött és mivel már „kiment a divatból” ezért nem sok mű érkezik mostanában a témában. Ez után azonban elkezdtek terjedni a hírek, miszerint mégsem lesz olyan jó a cím és rengeteg hibával fog érkezni a fejlesztési idő rövidsége miatt. Most egy egészen érdekes értesülést hozott egy eddig megbízhatónak számító Call of Duty szivárogtató.

https://twitter.com/ZestyCODLeaks/status/1387145310963605505?s=20

ZestyCODLeaks információi alapján az idei rész el lett kaszálva. Köszönhetően többek között annak, hogy jelenleg még alig-alig játszható és a nagy ötlet az lett volna, hogy a MW2-ből importálnak bele elég sok dolgot, azonban probléma lett ezzel, hiszen az új motor nem kompatibilis velük. Mivel az információk szinte rögtön DMA vizsgálat alá kerültek, így szinte biztos, hogy van bennük elég sok valóságalap. Mire számíthatunk akkor?

Szintén ez a hír tárgyalta azt, hogy így idén Call of Duty Modern Warfare 2 többjátékos módjának felújításához lesz szerencsénk. Ezzel a lépéssel a Treyarch is visszalépett segédstúdióvá a Warzone projektbe. Érdemes a helyén kezelni ezeket az információkat, hiszen Tom Henderson szerint szó sincs ilyenről. Készül még jelenleg is az idei „prémium” rész, de már hallott egyfajta „recovery road map”-ről, ha nem teljesítene az elvártaknak megfelelően a Vanguard.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.