Elkaszálták volna az őszi Call of Duty részt?

A legújabb hírek szerint egészen elképzelhető, hogy idén ősszel nem kapunk új Call of Duty-t.

Sokan örültek annak, hogy idén megint második világháborús Call of Duty-t kapunk, ugyanis a széria azzal kezdődött és mivel már „kiment a divatból” ezért nem sok mű érkezik mostanában a témában. Ez után azonban elkezdtek terjedni a hírek, miszerint mégsem lesz olyan jó a cím és rengeteg hibával fog érkezni a fejlesztési idő rövidsége miatt. Most egy egészen érdekes értesülést hozott egy eddig megbízhatónak számító Call of Duty szivárogtató.

ZestyCODLeaks információi alapján az idei rész el lett kaszálva. Köszönhetően többek között annak, hogy jelenleg még alig-alig játszható és a nagy ötlet az lett volna, hogy a MW2-ből importálnak bele elég sok dolgot, azonban probléma lett ezzel, hiszen az új motor nem kompatibilis velük. Mivel az információk szinte rögtön DMA vizsgálat alá kerültek, így szinte biztos, hogy van bennük elég sok valóságalap. Mire számíthatunk akkor?

Szintén ez a hír tárgyalta azt, hogy így idén Call of Duty Modern Warfare 2 többjátékos módjának felújításához lesz szerencsénk. Ezzel a lépéssel a Treyarch is visszalépett segédstúdióvá a Warzone projektbe. Érdemes a helyén kezelni ezeket az információkat, hiszen Tom Henderson szerint szó sincs ilyenről. Készül még jelenleg is az idei „prémium” rész, de már hallott egyfajta „recovery road map”-ről, ha nem teljesítene az elvártaknak megfelelően a Vanguard.

Total
1
Shares
Previous Article
Chloé Zhao

Mélyponton az Oscar-gála nézettsége

Next Article
Godzilla Kong ellen

A Godzilla Kong ellen sikere után új filmen dolgoznak és talán Adam Wingard is visszatér

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!