Wide Screen
Image default
Játékok

Eljön a droidikák ideje a Star Wars Battlefront II-ben

Végre kigördülnek a csataterekre a szeparatista hadsereg rettegett hadigépei, ráadásul még egy tank is helyet kap a DLC-ben.

Végre kigördülnek a csataterekre a szeparatista hadsereg rettegett hadigépei, ráadásul még egy tank is helyet kap a DLC-ben.

Pár hónap és itt a nyakunkon a Star Wars Jedi : Fallen Order, amelyben egy fiatal padawan életét követhetjük nyomon. Addig sem maradunk Csillagok Háborúja nélkül, ugyanis érkezik egy olyan DLC a Battlefront II-höz, amelyet már egészen régen vártunk. Szinte minden fő karakter és egység képviselteti már magát a játékban, azonban a Szeparatista hadsereg egy egészen fontos magja eddig kimaradt az élvezetekből.

Neked sem igazi a háború a Köztársaságiak és a Szeparatisták között droidikák nélkül? Akkor ez a te pakkod lesz, hiszen a fejlesztők végre elhozzák a gurulós halálosztókat az online-multi világába. Most egy majd 2 perces videóban csodálhatjuk őket még a megjelenés előtt. Természetesen megkapták a híres pajzsot, amely bizonyos mértékben védelmet jelent számukra az “ádáz” klónok lövedékeivel szemben. Jövő héten érkezik majd galaxis-szerte, azonban nem csupán ennyit tartalmaz majd a pakk.

Megkapjuk majd a köztársaság egyik új tankját, a TX-130-at, amely egészen komoly pusztításra lesz képes a csatatereken. Tisztességes tűzerőt csempészhetünk majd a pálya szinte bármelyik szegletébe. A csomagban található még egy új Anakin Skywalker skin is, amelyet a videóban bemutatnak. A Star Wars Battlefront II-Where are those Droidekas? DLC június 26-án teszi tiszteletét PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.

Még több a témában...

Még a hónapban látjuk az Xbox Series X belsős játékait

Szarka Roland

JÁTÉKTESZT: SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated

Szarka Roland

Kiszivárgott 30 perc játékmenet az Assassin’s Creed Valhalláról

Fonyódi Dávid

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat