Főoldal Filmek Elizabeth Olsen szeretné, ha Skarlát Boszorkány összeállna az X-Menekkel az MCU-ban, most, hogy Rozsomák visszatér
Filmek

Elizabeth Olsen szeretné, ha Skarlát Boszorkány összeállna az X-Menekkel az MCU-ban, most, hogy Rozsomák visszatér

Wanda és Magneto egy filmben a jövőben?

462
Doctor Strange az őrület multiverzumában

Miután két napja kiderült, hogy Hugh Jackman visszatér Rozsomákként a Deadpool 3-ban, a WandaVízió egyik címszereplője, Elizabeth Olsen újfent megerősítette, hogy szívesen osztozna a képernyőn a Skarlát Boszorkány “apjával”, Magnetóval.

A Marvel Studios szépen lassan elkezdte bemutatni a mutánsokat a Marvel Moziverzumba, a Ms. Marvel és Namor, a Torpedó az első megerősített X-génnel rendelkező karakterek. Bár a Skarlát Boszorkány az elmúlt években felfedezte mágikus képességeit, sok rajongó továbbra is meg van győződve arról, hogy látens mutáns képességeit valahogyan az Elmekő aktiválta. Ennek különösen akkor lenne értelme, ha a terv az, hogy végül adaptálják a House of M-et és a képregényekből a hírhedt “Nincs több mutáns” pillanatot.

A Variety beszélgetett Elizabeth Olsennel, és közölte vele a hírt, hogy Hugh Jackman visszatér Rozsomákként Ryan Reynolds oldalán a készülő Deadpool 3. részében. A Doctor Strange az őrület multiverzumában sztárja láthatóan örült a bejelentésnek, majd arról kezdett beszélni, mennyire örülne, ha osztozkodhatnak az X-Menekkel a képernyőn.

Nem is tudom. Szerintem, valahányszor szóbahozzuk az X-Ment – gondolom, Rozsomák is egy X-Men, nem? Úgy értem, klassz lenne együtt dolgozni az X-Men franchise sok emberével. Azt hiszem, [Michael] Fassbender [Magneto] az én apám egy bizonyos világban? Az király lenne.

Elizabeth Olsen

Nehéz elképzelni, hogy Magneto Wanda Maximoff apjaként térne vissza az MCU-ban, de nem lehetetlen. Olvashattunk már arról hogy Magneto saját javára manipulálta lánya képességeit, ez pedig egy egészen érdekes irány lehetne a következő Sagában. Teóriák szerint a The Multiverse Sage után a The Mutant Saga következik majd, amiben az X-Menek kiemelt szerepet kapnak.

Úgy tűnt, hogy Skarlát Boszorkány meghalt a Doctor Strange folytatásában, de vannak arra utaló jelek, hogy valahogy mégis életben maradt. Kevin Feige is erre utalt néhány napja, szóval a Skarlát Boszorkány valószínűleg még visszatér.

Skarlát boszorkány
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Aliens vs. Avengers
Másvilág

A Marvel összeereszti a Bosszúállókat a Xenomorphokkal a képregényekben

Már nagyon várták a rajongók, hogy a Bosszúállók és a Xenomorph összecsapjon.

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?