Főoldal Filmek Kevin Feige próbált választ adni, hogy látjuk-e még Skarlát Boszorkányt
Filmek

Kevin Feige próbált választ adni, hogy látjuk-e még Skarlát Boszorkányt

Még nem tudjuk, hogy mi történt Skarlát Boszorkánnyal.

562
Doctor Strange az őrület multiverzumában
Forrás: Marvel Studios

Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke nagyjából megerősítette, hogy a Skarlát Boszorkány még visszatér a jövőben, Elizabeth Olsen színésznő pedig megosztotta reményét, hogy Wanda valamiféle megváltásra vágyik a történtek után. A Skarlátvörös Boszorkány a Doctor Strange az őrület multiverzumában rossz útra lépett, és minden valóságban káoszt szabadított el, és mire ráeszmélt tettére, már késő volt.

A sasszemű rajongók észrevettek egy vörös villanást, mielőtt a mélybe zuhant volna Wanda, ami arra utal, hogy az egykori Bosszúálló talán megmenekült. Most a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige a Varietynek adott válaszában szinte megerősítette, hogy újra láthatjuk a Skarlát Boszorkányt.

Hihetetlenül alázatos és hihetetlenül földhözragadt. És mégis, amikor azok a kamerák forognak, akkor egy természeti erő. Tényleg még annyi felfedezésre váró dolog van. Még mindig nem érintettük a képregényekben szereplő fő történetszálai közül sokat.

Kevin Feige

Bár konkrét történetszálakat nem nevezett meg, úgy gondoljuk, hogy a House of M és az Avengers: The Children’s Crusade történetekre utalhatott itt Feige, majd így folytatta gondolatát: “Nem tudom, hogy láttuk-e őt a romok alatt? Láttam egy tornyot leomlani, és egy kis piros villanást. Nem tudom, hogy ez mit jelent. Még 100 évig dolgoznék Lizzie-vel, ha lehetne. A multiverzumban minden lehetséges! Majd meglátjuk.”

Gyakorlatilag a rajongók megfigyelését emelte ki a stúdió feje. Olsen elmondása alapján továbbra is a sötétben tapogatózik, de szívesen látna “valamiféle megváltást” Wanda számára a történtek után, majd hozzátette: “Tényleg nem tudom, mi lesz a jövőm. Nincs semmi, amiben megállapodtunk volna”.

Valami azt súgja, hogy Skarlát Boszorkányt legközelebb a Disney+ készülő új sorozatában, az Agatha: Coven of Chaosban látjuk majd, de helye van több nagy filmben is, például a Bosszúállók: A Kang-dinasztiában és a Bosszúállók: Titkos háborúban.

Doctor Strange az őrület multiverzumában
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Előzetesek

Egy visszatérővel befutott a Deadpool & Rozsomák végső előzetese

Ha nem akarsz minden poént lelőni, hagyd ki a Deadpool & Rozsomák...

Russo
BREAKINGFilmek

A Russo testvérekkel a Bosszúállók 5. és a Titkos háború rendezéséről egyeztet a Marvel Studios

Russo testvérek és a korábbi írók menthetik meg a következő két Bosszúállók-filmet.