Elhozza Vietnámot a Civilization VI új kiegészítője

A legújabb Frontier Pass kiegészítő egy egészen érdekes civilizációt hoz el számunkra.

A 2K nemrég bejelentette, hogy az elismert stratégiai játékát összesen nyolc új civilizációval, kilenc új vezetővel, hat új játékmóddal és sok mással bővítő Sid Meier’s Civilization VI – New Frontier Pass ötödik csomagja, a Vietnam & Kublai Khan Pack 2021. január 28-től lesz elérhető. A kiadó ma felfedte az első részleteket Kína és Mongólia a csomag részeként érkező alternatív vezetőjéről, Kubiláj Kánról:

Kubiláj Kán 1260-1294 között uralkodott és egy a Koreai-félszigettől a modern Bagdad határaiig terjedő birodalmat épített fel. Ő volt a Mongol Birodalom uralkodója, és kínai Yuan-dinasztia alapítója annak császáraként.

Mongólia és Kína alternatív vezetőjeként Kubiláj Kán egyedi képessége, a „Gerege” egy extra gazdaság irányelv helyet biztosít bármelyik kormányban. Ez véletlenszerű eurékát és inspirációt is biztosít az első kereskedelmi ügynökség alapításakor egy másik civilizáció városában.

Kína vezetőjeként Kubiláj Kán tudomány fokozása még erősebb, és extra irányelv helye további gazdasági stratégiákat tesz lehetővé. Mongólia vezetőjeként Kubiláj Kán katonai erővel befolyásolja a kereskedelmi útvonalakat.

A Sid Meier’s Civilization VI – New Frontier Pass kéthavonta megjelenő csomagokkal bővíti a játékot egészen 2021 márciusáig, melyből a következő – Vietnam & Kublai Khan Pack – 2021. január 28-tól lesz elérhető PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re és Nintendo Switch-re. A játékról a tesztünket itt találhatjátok, alapvetően nagyon tetszett nekünk és akár több száz órát is el lehet tölteni ebben a remek alkotásban.

Total
30
Shares
Previous Article

Újabb pletykák láttak napvilágot a GTA remasterek tekintetében

Next Article
Tomb Raider

Animációs Tomb Raider-sorozaton dolgozik a Netflix

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!