Főoldal Játékok Elhozhatja a VR forradalmat is a Scarlett?
Játékok

Elhozhatja a VR forradalmat is a Scarlett?

Több félig új fajta eszközre is találtak utalást a szabadalmak között lelkes fórumozók.

508

Több félig új fajta eszközre is találtak utalást a szabadalmak között lelkes fórumozók.

Elmondható, hogy így generáció végére lett igazán kényelmes és praktikus használni a PS VR-t. Egy csomó olyan feature (legfőképpen a jól elhelyezett USB port) jelent meg a PS4 Pro-n is, amely ezt elősegítette. A Microsoft ilyen szempontból is lemaradásban van a Sony mögötti, ugyanis nekik nincs kifejezetten VR-os eszközük az Xbox One-hoz. Persze, az Oculus cuccait ugyan lehet használni hozzá, azonban az mégsem olyan mint a gyárilag támogatott PS VR. Talán ez a következő generációval változik.

Új szabadalmakat találtak, amelyek egyes (valószínűleg) Scarlett beviteli eszközökről szólhatnak. Az egyik ilyen egy VR szőnyeg, amely a kép tanúsága szerint a pálya széleit jelképezheti. A rendszer az Xbox-ba van bedugva és a tv tetején megfigyelhető egyfajta Kinect is.

Következő eszköz amit találtak az egy mozgásérzékelős rendszer darabkája lehet. Valószínűleg egy kézzel lehet majd használni és található lesz rajta egy joystick is, amellyel a mozgás lesz majd irányítható. Ez a próbálkozás nagyon hasonlít a Nintetdo WII-re.

Az utolsó dolog meg valami féle Stylus szerűség lehet. Ez egyfajta Nintendo DS-es élményt adhat és teljesen új kategóriájú játékok érkezését is előre vizualizálhatja.

Reméljük nem is olyan sokára majd többet is megtudhatunk ezekről a dolgokról és magáról a Scarlettről is. Jó alkalom lenne ehhez a novemberi XO19, azonban ha ezen esetleg nem jönne semmi új, akkor maximum a 2020-as E3-on már lelepleznek ilyen fajta újdonságokat is.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.

Microsoft Xbox
Játékok

Ez a négy Xbox-játék érkezik PlayStationre és Nintendo Switch-re

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy mely Xbox-játékok jönnek a rivális konzolokra.

Xbox Games
Xbox

[Hivatalos] Xbox játékok érkeznek PlayStationre és Nintendo Switch-re

Négy megnem nevezett Xbox-játék érkezik a rivális konzolokra.