Wide Screen
Image default
Gamer

Elhozhatja a VR forradalmat is a Scarlett?

Több félig új fajta eszközre is találtak utalást a szabadalmak között lelkes fórumozók.

Elmondható, hogy így generáció végére lett igazán kényelmes és praktikus használni a PS VR-t. Egy csomó olyan feature (legfőképpen a jól elhelyezett USB port) jelent meg a PS4 Pro-n is, amely ezt elősegítette. A Microsoft ilyen szempontból is lemaradásban van a Sony mögötti, ugyanis nekik nincs kifejezetten VR-os eszközük az Xbox One-hoz. Persze, az Oculus cuccait ugyan lehet használni hozzá, azonban az mégsem olyan mint a gyárilag támogatott PS VR. Talán ez a következő generációval változik.

Új szabadalmakat találtak, amelyek egyes (valószínűleg) Scarlett beviteli eszközökről szólhatnak. Az egyik ilyen egy VR szőnyeg, amely a kép tanúsága szerint a pálya széleit jelképezheti. A rendszer az Xbox-ba van bedugva és a tv tetején megfigyelhető egyfajta Kinect is.

Következő eszköz amit találtak az egy mozgásérzékelős rendszer darabkája lehet. Valószínűleg egy kézzel lehet majd használni és található lesz rajta egy joystick is, amellyel a mozgás lesz majd irányítható. Ez a próbálkozás nagyon hasonlít a Nintetdo WII-re.

Az utolsó dolog meg valami féle Stylus szerűség lehet. Ez egyfajta Nintendo DS-es élményt adhat és teljesen új kategóriájú játékok érkezését is előre vizualizálhatja.

Reméljük nem is olyan sokára majd többet is megtudhatunk ezekről a dolgokról és magáról a Scarlettről is. Jó alkalom lenne ehhez a novemberi XO19, azonban ha ezen esetleg nem jönne semmi új, akkor maximum a 2020-as E3-on már lelepleznek ilyen fajta újdonságokat is.

Még több a témában...

Ezek a muzsikák fognak szórakoztatni a WWE 2K20-ban

Héja Szabolcs

Új dolgokat tudhattunk meg az NBA 2K20 MyCarrer módjáról!

Héja Szabolcs

Befutottak a Wolfenstein:Youngblood első pontszámai

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább