Wide Screen
Image default
Játékok

Elhozhatja a VR forradalmat is a Scarlett?

Több félig új fajta eszközre is találtak utalást a szabadalmak között lelkes fórumozók.

Több félig új fajta eszközre is találtak utalást a szabadalmak között lelkes fórumozók.

Elmondható, hogy így generáció végére lett igazán kényelmes és praktikus használni a PS VR-t. Egy csomó olyan feature (legfőképpen a jól elhelyezett USB port) jelent meg a PS4 Pro-n is, amely ezt elősegítette. A Microsoft ilyen szempontból is lemaradásban van a Sony mögötti, ugyanis nekik nincs kifejezetten VR-os eszközük az Xbox One-hoz. Persze, az Oculus cuccait ugyan lehet használni hozzá, azonban az mégsem olyan mint a gyárilag támogatott PS VR. Talán ez a következő generációval változik.

Új szabadalmakat találtak, amelyek egyes (valószínűleg) Scarlett beviteli eszközökről szólhatnak. Az egyik ilyen egy VR szőnyeg, amely a kép tanúsága szerint a pálya széleit jelképezheti. A rendszer az Xbox-ba van bedugva és a tv tetején megfigyelhető egyfajta Kinect is.

Következő eszköz amit találtak az egy mozgásérzékelős rendszer darabkája lehet. Valószínűleg egy kézzel lehet majd használni és található lesz rajta egy joystick is, amellyel a mozgás lesz majd irányítható. Ez a próbálkozás nagyon hasonlít a Nintetdo WII-re.

Az utolsó dolog meg valami féle Stylus szerűség lehet. Ez egyfajta Nintendo DS-es élményt adhat és teljesen új kategóriájú játékok érkezését is előre vizualizálhatja.

Reméljük nem is olyan sokára majd többet is megtudhatunk ezekről a dolgokról és magáról a Scarlettről is. Jó alkalom lenne ehhez a novemberi XO19, azonban ha ezen esetleg nem jönne semmi új, akkor maximum a 2020-as E3-on már lelepleznek ilyen fajta újdonságokat is.

Még több a témában...

Megérkezett a WRATH: Aeon of Ruin legújabb frissítése és bemutatkozott a Founder’s Edition Big Box kiadása

Fonyódi Dávid

JÁTÉKTESZT: Mafia II: Definitive Edition

Sinka Tamás

A Dead by Daylight következő fejezete Silent Hill tartalommal támad

Fonyódi Dávid

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat