Elgondolkodtatok már azon, hogy Boba Fett miért halt meg olyan gyorsan a Star Wars: A jedi visszatérben?

Kiderült pár részlet, hogy milyen sorsot szántak eredetileg Boba Fettnek A jedi visszatérben. A LucasFilmtől Craig Miller feltárja az igazságot.

Kiderült pár részlet, hogy milyen sorsot szántak eredetileg Boba Fettnek A jedi visszatérben. A LucasFilmtől Craig Miller feltárja az igazságot.

Sejteni lehetett, hogy eredetileg Boba Fettnek sokkal nagyobb szerepet szántak volna a Star Wars univerzumban, de valami történt ezzel az elképzeléssel úgy, mint a sok más karakterrel is. Tudjuk, hogy Skywalker sem az, akit elsőre elképzelt George Lucas. Eredetileg Starkillernek nevezte őt a regényben, de túl egyszerű lett volna, hamar rájöttek volna a nézők, hogy milyen szerepet tölt be a filmben.

fett-vader-boba-fett-killed-who-in-star-wars-this-explains-everything-jpeg-141709

A film sikeréhez az is hozzájárult, hogy az első volt a maga fantázia szüleményében, ilyen jellegű filmekkel a nézők akkoriban még nem találkozhattak. Sem filmes, sem írott formában. Az első Star Wars trilógia sokáig minden idők legsikeresebb film címét viselte.

Craig Miller a LucasFilm embere mesélt az eredeti tervekről:

Eredetileg Boba Fettet A Birodalom visszavágban hozták volna létre, s csak a harmadik rész szólt volna igazán róla, de akkor nagyon. Nem csak annyi lett volna a szerepe, hogy leszállítsa Han Solot, hanem jóval többet szántak volna neki. Boba Fett lett volna a fő rossz tevő a filmben. Azonban mikor George úgy döntött, hogy nem tervez újabb részeket a filmhez, ott eldőlt Boba Fett sorsa is. A trilógia befejező első soraiban megpecsételték Fett sorsát, beleesek a Karkun-verembe. Ennek tudtában George átdolgozták a záró jeleneteket is, így inkább Luka és Vader kapcsolatára fókuszáltak benne, valamint az Uralkodóval történő harcra erősítettek.

boba-fett

Csalódottak voltunk sokáig, mert mindenki kíváncsi lett volna egy Boba Fett filmre. Hála az égnek, tavaly a Disney bejelentette, hogy jön a Boba Fett spinoff. Várjuk, hogy ki kaphatja meg a galaxis legnagyobb fejvadászának kijáró főszerepet.

Total
0
Shares
Previous Article
Fekete Özvegy

Fekete Özvegy film érkezik a Marvel 4. fázisában?

Next Article

Deadpool nem nyugszik, itt a Blu-ray lemez reklámja

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!