Eléggé elrugaszkodott pletykák jelentek meg a Star Wars Battlefront 3-ról

Egész érdekes azonban szinte biztosan valótlan információkat osztott meg egy “belsős”.

Nagyon érdekes poszt jelent meg a mai nap a Redditen, ami részletesebben taglalja egy picit a következő Battlefront játék körüli dolgokat. A szerzője nem nevez meg túl sok forrást, ami már magában kicsit elrettentően hat. Röviden az elején kezdi, hogy a projekt nagyon a korai stádiumában jár még, sokan egyszerűen csak azt mondanák, hogy még el sem kezdték. A legtöbb itt elhangzó dolog még nincs kőbe vésve szerinte, szóval ez idővel nagyon könnyen változhat.

Mivel az őszi Battlefield rész élvezi a csapat szinte teljes figyelmét most, ezért nagyon könnyen elképzelhető, hogy a Battlefront 3-at idén még csak be sem jelentik. Van rá esély, de ez nagyban függ az előbb említett alkotáson folyó munkálatok sebességétől. Annyi azonban kiderült, hogy egy belsős trailer már készült hozzá, azonban ez jelenleg semmi extra, hiszen csak egy BF3 logót tartalmaz a Birodalom Visszavág egyik zenéjével aláfestve.

Sajnos a posztot azóta már eltávolították és amúgy is eléggé fikció jelleggel hat, hiszen az állítása szerint nem fog tartalmazni a következő rész kampányt. Ez egy elrugaszkodott kijelentésnek hat az eddigiek tudtában, hiszen az EA mostanában pont arra jött rá, hogy a jó egyjátékos élményeknek elképesztően nagy piaca van. Az idő majd vagy igazolja ezeket az információkat, vagy az ellentétét éri el, de szerintünk nincs sok esély arra, hogy kampány nélkül érkezzen a következő Battlefront.

Total
1
Shares
Previous Article
Star Wars: Duel of the Fates

Egy rajongó képregényt készít Colin Trevorrow kiszivárgott Star Wars IX. rész forgatókönyvéből

Next Article
Harry Potter

A Harry Potter és az elátkozott gyermek regényből is filmet készít a Warner Bros.?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!