Főoldal Játékok Eléggé elrugaszkodott pletykák jelentek meg a Star Wars Battlefront 3-ról
Játékok

Eléggé elrugaszkodott pletykák jelentek meg a Star Wars Battlefront 3-ról

Egész érdekes azonban szinte biztosan valótlan információkat osztott meg egy "belsős".

444

Nagyon érdekes poszt jelent meg a mai nap a Redditen, ami részletesebben taglalja egy picit a következő Battlefront játék körüli dolgokat. A szerzője nem nevez meg túl sok forrást, ami már magában kicsit elrettentően hat. Röviden az elején kezdi, hogy a projekt nagyon a korai stádiumában jár még, sokan egyszerűen csak azt mondanák, hogy még el sem kezdték. A legtöbb itt elhangzó dolog még nincs kőbe vésve szerinte, szóval ez idővel nagyon könnyen változhat.

Mivel az őszi Battlefield rész élvezi a csapat szinte teljes figyelmét most, ezért nagyon könnyen elképzelhető, hogy a Battlefront 3-at idén még csak be sem jelentik. Van rá esély, de ez nagyban függ az előbb említett alkotáson folyó munkálatok sebességétől. Annyi azonban kiderült, hogy egy belsős trailer már készült hozzá, azonban ez jelenleg semmi extra, hiszen csak egy BF3 logót tartalmaz a Birodalom Visszavág egyik zenéjével aláfestve.

Sajnos a posztot azóta már eltávolították és amúgy is eléggé fikció jelleggel hat, hiszen az állítása szerint nem fog tartalmazni a következő rész kampányt. Ez egy elrugaszkodott kijelentésnek hat az eddigiek tudtában, hiszen az EA mostanában pont arra jött rá, hogy a jó egyjátékos élményeknek elképesztően nagy piaca van. Az idő majd vagy igazolja ezeket az információkat, vagy az ellentétét éri el, de szerintünk nincs sok esély arra, hogy kampány nélkül érkezzen a következő Battlefront.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...